dijous, 21 de març del 2019

Prèvia jornada 23 i 24 de març

Ja s'acosta el cap de setmana i torna l'Handbol, concentrats un cop mes en dissabte i amb la majoria de partits a casa. Només l'Aleví, que ha vist ajornat el seu partit i el Prebenjamí, que no competeix enguany, descansen aquesta setmana.

Comencen pels partits que es disputaran a El Castell, començarem amb el nostre Benjamí, que rebrà a E.H. Sant Llorenç-Pau Vila, primer partit de la segona volta d'aquesta segona fase de la competició. Els nostres voldran repetir el resultat de l'anada, on van guanyar, per avançar posicions en un campionat que s'esta mostrant molt igualat.

Després serà el torna del Cadet femení, que s'enfrontarà al C.H. Amposta, actual líder de la competició de Copa. Les noies estan desenvolupant un bon joc en els darrers partits, i hauran de seguir en aquesta línia o millorar-la per ser competitives amb el bon equip tarragoní.

Per acabar els partits a El Castell, el Cadet masculí jugarà el seu contra H. La Garriga, un equip en principi mes assequible, però els nois d'en Carlos i Elsa no es poden refiar, i hauran de jugar amb molta intensitat i concentració per no deixar-se sorprendre i mantenir-se en la part alta de la classificació.

Ja fora de casa, pero també dissabte al matí, l'Infantil mixt viatjarà fins a Gavà per enfrontar-se a l'equip local, que també és el líder de la competició. Després de la derrota de la setmana passada, els nostres hauran de recuperar la seva millor versió si volen obtenir un bon resultat.

Com deiem abans, Prebenjamí i Aleví descansen aquesta setmana

Molta sort a tots els equips!!