dijous, 7 de març del 2019

Prèvia jornada 9 i 10 de març.

Ja tenim aquí el cap de setmana i els nostres nois i noies tornen a l'activitat. Després de la jornada de descans pels més petits la setmana passada, la majoria d'equips tenen partit, Ho expliquem:

El primer a jugar serà el nostre Infantil, que s'enfrontarà a El Castell a l'Handbol Esplugues. Els nois d'en Cecilio i Albert han començat molt bé aquesta segona fase de la competició, amb un bon nivell de joc que hauran de mantenir per obtenir un bon resultat davant d'un rival que no posarà les coses fàcils.

A continuació, també a casa, les noies del Cadet femení rebran a l'ICES Terrassa en el primer partit de la segona volta. Després d'una primera volta complicada, les noies semblen haver-hi trobat un bon nivell en el darrer partit i miraran de seguir en aquesta línia.

Una mica més tard, però ja lluny de El Castell, serà el torn de l'Aleví, que farà un viatge curt fins a Sant Esteve Sesrovires, en el derbi del Baix Nord. Els nostres han començat la segona volta millorant els resultats de la primera i volen seguir amb aquest objectiu. Necessitaran esforçar-se molt per aconseguir-ho.

I per últim, però ja en diumenge, el Cadet masculí anirà fins a Barcelona per defensar el liderat davant del BCN Sants, en el que també és el primer partit de la segona volta. Els nois d'en Carlos i Elsa han fet una bona primera volta, per hauran de millorar en l'aspecte defensiu si volen mantenir-se en les posicions altes de la classificació.

Prebenjamí i Benjamí descanses aquesta setmana.

Molta sort a tots!!