dilluns, 11 de març del 2019

Cròniques jornada 9 i 10 de març

Gran jornada la que vam tenir oportunitat de veure aquest cap de setmana passat, vam gaudir de grans partits dels nostres equips, tot i que a alguns no els hi va acompanyar els resultats. Així i tot, bon espectacle el que hem vist i bona evolució dels nostres nois i noies. Quant als resultats, dues victòries, un empat i una derrota.


Sant Esteve Sesrovires 8 - Aleví mixt  8

Gran partit, novament, dels nois i noies de Joan i Carlos!

No era gens senzill, visitaven al 2on classificat de la categoria, però els nostres l'encaraven amb moltes ganes i il·lusió de repetir el bon partit en línies generals davant el Molins de Rei la darrera jornada, i recordant que ja van ser capaços d'empatar amb el "Sanes" a la 1a volta a casa.
La 1era part, va ser dominada pels locals, tot i que els nostres ho intentaven, els desajustos individuals en defensa permetien gols fàcils pels locals que els permetia dominar el marcador.
A la 2a part, els nostres van fer tot un recital, una allau d'intensitat defensiva feia embogir al públic i donava la victòria als nostres, a més a més, qualsevol oportunitat de llançament dels locals era aturada pel Marc, en el dia que tornava a jugar vers els seus excompanys, club i equip, i, a més a més, ens permetia córrer al contraatac, que a la 1era part no va ser possible.
La 3era part va ser molt competida, els nostres ho van intentar de totes les maneres, però els locals van estar més encertats de cara al gol, i els donava la 2a part guanyada, cosa que ens obligava a "només" lluitar per l'empat en el marcador final.
I així va ser, els nostres hi van creure, i novament vam ser superiors i ens vam endur la 4a part, a més a més amb bon joc combinatiu, amb alguns matisos que els nostres tècnics van prendre nota per intentar evitar en un futur.
Al final, empat, en un gran partit d'handbol, els tècnics molt contents de la feina realitzada, i els nois, amb ganes de creure's que tot i estar en una categoria complicada i nova per ells, poden competir davant qualsevol rival!



Infantil mixt 18 - H. Esplugues 24

Primera derrota del nostre infantil en aquesta segona fase contra l'únic rival, el H. Esplugues, que ens va vèncer a la primera.

El partit va començar força igualat, però de seguida ja es va veure que no teníem el dia, la defensa era tova i només accions ràpides a l'atac permetien foradar la porteria rival. El primer parcial va ser de 6 a 7.
A la represa la dinàmica va seguir sent la mateixa, una mala defensa donava massa oportunitats a un bon rival, i a l'atac, les bones accions del porter provocaven que l'equip visitant anés agafant més avantatge en el marcador. Al finalitzat la segona part aquest ja indicava un 9 a 13.
Res va canviar ni a la tercera ni a la quarta part, els nois/es de Cecilio i Albert no van ser capaços d'agafar intensitat defensiva en cap moment, i l'atac era poc fluid, amb només alguna acció individual de mèrit.
Resultat final 18 a 24, una llàstima la veritat, perquè aquests jugadors/es havien demostrat que saben jugar molt bé.
De les derrotes se n'aprèn, cal continuar esforçant-se per millorar. Som-hi nois/es!!!!!


Cadet femení 24  - ICES Terrassa 19

Bon partit d'handbol el que s'ha jugat aquest cap de setmana al pavelló de El castell.

El nostre Cadet femení s'enfrontava a l'Handbol Terrassa, en l'inici de la segona volta de la competició. En el partit d'anada les esparreguerines van rebre un seriós correctiu en un partit on res va funcionar. Avui les coses han estat diferents i des de l'inici del partit les jugadores locals han manat en el marcador. L'incommensurable defensa local en 3-2-1 ha sigut un mal de cap per les jugadores egarenques als quals els hi costava molt superar. L'atac de les noies d'en Sergi Gibert, una setmana més s'ha vist la millora col·lectiva que amb un joc més combinatiu en equip i una mica més ràpid aconseguia foradar un cop i un altre la porteria rival aconseguint arribar a la mitja part amb un ajustat marcador de 14-12.
A la represa, l'equip Esparreguerí ha sabut estar a l'altura del partit i sense baixar la intensitat defensiva aconseguia recuperar pilotes que servien per agafar una considerable diferència en el marcador, tot que incomprensiblement, una exclusió de l'equip rival ha fet que s'encaixés un 0-4 cosa que ha fet que l'Handbol Terrassa s'acostés al marcador 20-19 amb moltes possibilitats de remuntar a causa del daltabaix que s'havia organitzat. Un temps mort de l'entrenador local ha servit per calmar els ànims i treure les pors del cos i les noies del nostre cadet han tornat a situar-se en el partit i ajudades per la seva gran defensa que feia oblidar les errades en atac ha aconseguit anar marcant diferències en l'electrònic fins a arribar al 24-19 final.
Un gran partit amb molt d'esforç que ha de servir per donar forces pel pròxim partit que serà contra l'Handbol Vendrell a domicili.


Handbol BCN Sants 22 - Cadet masculí 34

Una gran primera part en defensa liquida el partit ben aviat.

Els esparreguerins, en el seu desplaçament a Barcelona, han començat molt forts i concentrats el partit, la defensa intensa i amb moltes ajudes, aconseguien minimitzar els atacs barcelonins. Així al minut 7, locals es veien obligats a demanar un temps mort després del parcial d'1 a 4. Bona reacció despres del temps mort, on el BCN-Sans aconseguia reduir distància fins a un 4 a 6, però els nois del Carlos i l'Elsa no s'han deixat sorprendre, i han seguit augmentant la diferencia fins a arribar al final del primer temps amb el resultat de 9 a 18.
A l'inici de la segona part, la relaxació ha aparescut en els visitants, però després d'algun toc d'atenció, han tornat a pressionar i defensar com al primer temps. L'atac esparreguerí ha mostrat la seva qualitat quan són capaços de bellugar la pilota amb rapidesa. Accions de dos contra dos amb el pivot, passes central - extrems, i alguna entrada a doble pivot del central, feien trontollar la defensa barcelonina. Al final, 22-34, una diferència que podia haver estat major si no s'haguessin desaprofitat clars llançaments de contraatac. Bon partit que manté a l'Esparreguera líder del grup.