dijous, 14 de març del 2019

Prèvia jornada16 i 17 de març

Ja tenim aquí el cap de setmana i torna l'activitat a El Castell!!

Intensa activitat aquest dissabte al pavelló, ja que tindrem la tradicional trobada amb les escoles de la Vila, concentrada enguany en categories benjamí i aleví.

Els nostres equips Benjamí mixt i Aleví mixt tindran l'oportunitat de compartir experiències i esport amb els nois i noies de la Vila que han practicat aquest esport en el marc de l'activitat extraescolar organitzada per l'Ajuntament. A més, també faran jocs i altres activitats i després tot junts gaudiran d'un bon esmorzar. Una jornada ideal per passar-ho bé i donar a conèixer el nostre esport.

Just després serà el torn del Cadet masculí, que rebrà al C.H. Sant Joan Despí, actual segon classificat i que vindrà disposat a endur-se un bon resultat. Els nois d'en Carlos i Elsa hauran de treballar de valent per superar al rival, en el que sens dubte serà un partit molt intens i emocionant.

Ja fora de casa, l'Infantil mixt anirà fins a Sant Boi per participar en la Trobada que organitza el Consell Esportiu en aquella localitat, on, a més d'Handbol, es faran també altres activitats lúdiques, un oportunitat també de compartir experiències amb nois i noies d'altres clubs i passar una bona estona.

Tot just després, l'Aleví mixt viatjarà fins a Sant Vicenç dels Horts per jugar el seu partit de lliga, un cop acabada la trobada a El Castell. Els nostres estan jugant molt bé aquesta segona volta, i volen mantenir el bon nivell d'aquests darrers partits per obtenir un bon resultat.

I per últim, i també en dissabte, les noies del Cadet femení faran un altre llarg desplaçament fins a El Vendrell, un partit molt repetit els darrers anys. També les noies han experimentat una bona millora en el seu joc els darrers partits, i el seu objectiu és mantenir aquesta línia ascendent. També elles buscaran un bon resultat en el seu desplaçament.

T'ho perdràs? Vine a gaudir-ne, t'esperem!!