dilluns, 4 de març del 2019

Cròniques jornada 2 i 3 de març

Pocs partits aquesta cap de setmana passat, només els cadets tenien jornada i tots dos van fer grans partits, tot i que els resultats només van acompanyar a un d'ells. Una victòria i una derrota és el balanç quant a resultats, però com diem vam poder gaudir de dos grans partits

Cadet femení  26 - CH Sant Esteve Sesrovires  30

Aquest cap de setmana el nostre cadet femení s'ha enfrontat al Sant Esteve Sesrovires, rival directe en la classificació.
El partit ha estat molt igualat tot i que les sesrovirenques sempre han estat per davant en el marcador. A diferència d'altres partits avui l'equip dirigit per Sergi Gibert sí que ha estat força encertat en l'atac a la defensa oberta que presentava l'equip rival però en canvi no han sabut tancar bé la defensa, cosa que aprofitaven les sesrovirenques per a foradar un cop i un altre la porteria local arribant al 13-15 a la mitja part.
A la represa, el partit ha continuat en la mateixa tònica, bons atacs però falta d'intensitat a la defensa cosa que no permetia la remuntada. Al voltant del minut 15 de la segona part exclusió local, ha fet que els atacs fossen improductius i una sèrie de pèrdues de pilota feien que les sesrovirenques agafassen un avantatge de 5 gols que ja ha sigut impossible de remuntar i s'arribava al final del partit 26-30. Un altra derrota del Cadet femení, tot i que avui almenys s'ha pogut veure una molt bona versió en atac jugant com un equip.

H. Banyoles Blau  26- Cadet masculí  28

Gran victòria del Cadet masculí en la seva visita a Banyoles. Aquest dissabte s'enfrontaven els dos líders del grup, amb els dos precedents anteriors, on la victòria va caure del costat dels banyolins, es presentava un partit molt difícil. Tot i que amb alguna baixa important, el partit començava amb domini dels locals, mínimes diferències però sempre a favor del Banyoles. L'atac local aconseguia arribar a sis metres i llançar, gràcies majoritàriament a la seva força, amb la que arrossegaven la defensa esparreguerina. Aquesta mateixa força era aplicada en defensa, i l'atac visitant tenia moltes dificultats per trobar forats. Tot i que la defensa local actuava amb contundència, moltes vegades no era sancionada, afavorint això els seus interessos. Els esparreguerins lluny d'abaixar els braços, vam seguir lluitant, d'aquesta manera arribaven al final del primer temps amb el resultat de 15 - 13.
A la segona part, el guió del partit no semblava que hagués canviat, no fins al minut 15, on un parcial de 0 - 4 posava el marcador a 17 - 19 a favor dels visitants i obligava a demanar un temps mort a l'handbol Banyoles. I que efectiu aquest temps mort, ja que els locals tornaven a l'handbol Esparreguera el parcial que havien rebut de 4-0. Així entraven als últims minuts amb avantatges per l'equip local de dos gols. Un petit canvi de la defensa, passant a tres-tres, feia que la pressió sobre l'atac banyolí tingues la seva recompensa, recuperant dues pilotes que posaria a l'handbol Esparreguera per davant als últims segons, donant la victòria als nois del Carlos i l'Elsa amb el resultat de 26-28.
Treballada victòria que deixa a l'Esparreguera líder en solitari de manera momentània. Una millora col. lectiva en defensa i alguna individual en atac, són el clar motiu d'aquesta victòria. No val a badar, i s'ha de seguir treballant perquè queden molts partits de gran dificultat.