dijous, 28 de febrer del 2019

Prèvia jornada 2 i 3 de març

Ja s'acosta el cap de setmana i torna l'activitat, amb només dos partits, ja que els equips del Consell i l'Aleví tenen jornades de descans.

De manera que només els cadets competiran aquest cap de setmana, un en dissabte i l'altre en diumenge. Ho expliquem

Si comencem per dissabte, el Cadet masculí viatjarà fins a terres gironines per enfrontar-se - per tercer cop aquesta temporada - amb l'Handbol Banyoles, en el que serà el darrer partit de la primera volta de la competició de Primera Catalana cadet, serie A-2
Partit complicat el que s'espera, ja que tots dos equips ocupen les primeres posicions de la classificació, empatats a punts, però els locals no han perdut encara cap partit. Els nostres hauran de millorar molt i sortir a jugar amb molta intensitat per obtenir un bon resultat.

I a El Castell un únic partit, en el poc habitual horari de diumenge, les noies del Cadet femení rebran a les veïnes de Sant Esteve de Sesrovires, en un duel ja clàssic en els darrers anys. Un altre partit complicat per les nostres noies, que buscaran refer-se de les dues darreres jornades, que no han estat gaire positives i oferir-nos un bon partit. També per a elles serà el darrer partit de la primera fase de la Copa Federació cadet.

Sort per a tots dos equips!!