dimarts, 26 de febrer del 2019

Cròniques jornada 23 i 24 de febrer

Un cop hem deixat enrere el cap de setmana, és hora de fer balanç dels partits que els nostres equips han disputat en aquesta jornada. Tot i que els resultats són millorables (dues victòries i tres derrotes) el balanç esportiu es força positiu, vam veure bons partits i el nivell de joc dels nostres va ser molt bo. Cada cop els equips estan més consolidats i això es tradueix en una millora constant del joc. Això si, no ens podem adormir i hem de seguir treballant cada dia per a millorar.

H. Castelldefels  12 - Benjamí mixt  4

Derrota contra Castelldefels, en un partit poc lluitat. El primer quart va ser el més bo, van haver-hi molts tirs a porteria fallats i passes poc encertats. En el segon quart va haver-hi moltes oportunitats de gol que es van perdre pel poc encertats que estaven a l'hora de tirar porteria. Els dos últims quarts van fallar molts passes i les defenses van afluixar molt deixant sols alguns jugadors de l'equip contrari.
De cara als següents partits caldrà millorar molt la punteria i els passes també s'haurà de millorar l'actitud a pista per no fer-nos petits de cara a rivals superiors a nosaltres.

Aleví mixt  6  -  C.E. Molins de Rei  10

Els nois d'en Joan i Carlos afrontaven un partit complicat, en el qual al partit d'anada es van veure clarament superats.
Els nostres iniciaven amb molta intensitat el partit, amb més encerts ofensius que defensius, l'equip competia de tu a tu amb un equip que fins ara s'havia mostrat superior al nostre.
A la 1era part, el Molins desplegava un gran joc, però els nostres van suar de valent per empatar la part.
A la part, els nostres van ser superiors, sobretot ofensivament, van aconseguir que la pilota no s'estanqués en atac i això feia gaudir al públic. Però, defensivament van fer aigües a estones i el bon equip visitant ho va aprofitar per a empatar de nou la part.
A la 3era part el Molins de Rei va passar per sobre dels nostres, sense donar opció a obtenir clares oportunitats de llançament, només Mariona va trobar 3 accions clares de llançament, i en Marc un altre.
A la part es va veure una vibrant disputa, els nostres van anar per sobre en el marcador en tot moment, fins al darrer minut, on es van desaprofitar 3 possessions de pilota per fer gol, i en canvi els visitants van poder fer 2 gols que els van donar l'ajustada victòria de la part, i del partit.

Contents de l'esforç dels nostres, però, en volem més i entrenarem perquè així siga!

C.E. Molins de Rei  27 - Infantil mixt  28

Espectacular el partit que van fer els nostres a Molins de Rei dissabte al matí. Era el tercer enfrontament d'aquesta temporada i els altres dos partits van caure un a cada cantó, per tant s'intuïa un partit disputat, i no va defraudar en cap moment. La primera part va començar bé pels esparreguerins, amb les primeres iniciatives en el marcador, però va durar poc, i els locals de seguida es van situar per davant. De totes maneres les diferències eren mínimes, i la tensió es palpava a cada jugada. Bones defenses i també bons atacs, feien que el marcador acabés amb un 8 a 7.
A la segona la dinàmica no va canviar, bones accions defensives feien que els gols es paguessen cars, i que calgués molt esforç per a aconseguir el premi. Cap equip aconseguia agafar un avantatge clar i la igualtat era total. El marcador indicava un empat a 12 a la mitja part.
Al tercer període l'equip local va sortir amb tot el seu potencial, intentant tancar el partit, però no els hi va sortir bé. Els nois de Cecilio i Albert van tancar la defensa de manera magistral, es van fer forts, amb contundència i sense deixar espais van ofegar als molinencs. A l'atac es va continuar amb la mateixa dinàmica, i tot i que costava marcar, de mica en mica es va anar agafant un cert avantatge. Final del tercer període i 18 a 22, faltava rematar la feina.
El quart període va demostrar la maduresa dels nostres nois. Sense presses, sense perdre en cap moment els papers (tot i la pressió dels locals per accelerar el partit), van anar passant els minuts i les diferències, tot i disminuir, no van fer canviar la dinàmica guanyadora i els nostres van acabar guanyant 27 a 28.

Un partidàs en tota regla, felicitats als dos equips.

H.CPerelló 22  -  Cadet femení 12

Inicio de partido dubitativo de las nuestras contra una defensa 5-1 muy sólida y bien trabajada del equipo rival. Pese a ello lo intentamos una y otra vez pero la portería rival muy acertada todo el partido mantenía a 0 su portería en el minuto 10 con un parcial de 7-0. La tónica es la misma hasta el final de la 1 parte 15-3.
En la 2 parte gracias a que el equipo siguió trabajando hasta el final del partido conseguimos acabar 22-12. Cabe destacar que el árbitro excluyó hasta un total de 8 jugadoras de nuestro equipo, 5 de ellas por protestas o gestos que solo vio él, haciendo muy difícil que pudiéramos acercarnos en el marcador ante un rival muy bueno táctica y técnicamente, que el año pasado fue finalista de la Copa Federació.

Cadet masculí  34 - H. Ribes  30

Victòria treballada davant de l'handbol Ribes. Bon inici dels locals, que al minut 5 ja guanyava 4-1. El Ribes lluny d'abaixar els braços, ha recuperat la diferència en pocs minuts, en gran part a la bona defensa. Una vegada igualat el marcador, l'estira-i-arronsa era continu, l'atac local trobava porteria amb facilitat, però els del Garraf, tot i que la defensa esparreguerina estava prou bé, acabaven marcant gol, així arribaven al final del primer temps amb el resultat de 15 - 16 a favor dels visitants.
A la segona part, les coses no han canviat gaire, tot i que els locals van agafar una petita renda, fins al minut 15 de la segona part, no ha sigut quant els nois del Carlos i l'Elsa han començat ha millorar en defensa de valent, bones recuperacions de pilota i l'aportació de la porteria local feia que la diferencia anés augmentant fins als sis gols de diferència. Així arribaven al final del partit amb una bona renda, que tot i la pressió realitzada en els últims minuts per l'handbol Ribes, l'Esparreguera ha sabut gestionar i endur-se els dos punts.