dijous, 21 de febrer del 2019

Prèvia jornada 23 i 24 de febrer

Ja tenim a tocar el cap de setmana, s'acosta l'hora de gaudir del nostre esport!!

Tots els equips en competició juguen aquesta setmana, i tots els partits es concentren a la jornada de dissabte. Dos seran els partits a casa i tres els que es disputaran lluny de El Castell.

Si comencem pels de casa, el primer a disputar el seu partit serà l'Aleví mixt, que rebrà al C.E. Molins de Rei Blanc, en el que serà segur un partit complicat davant d'un bon rival. Els d'en Joan i Carlos aspiren a fer un bon partit i millorar el resultat del partit d'anada, on es van veure àmpliament superats.


Després serà el torn del Cadet masculí, que s'enfrontarà a l'Handbol Ribes, rival habitual els darrers anys. Els nostres volen mantenir-se a la part alta de la classificació, per això hauran de superar a un Ribes que no donara facilitats. L'objectiu serà millorar el joc en defensa.

Ja lluny de El Castell, el primer a disputar el seu partit serà el Cadet femení, que anirà per segona vegada a terres tarragonines per enfrontar-se al H.C. Perelló, un altre rival complicat, que posara a prova a les nostres noies. Hauran de fer un molt bon partit per treure un resultat positiu.

Quasi simultàniament, el Infantil viatjara fins a Molins de Rei per enfrontar-se a l'equip Taronja d'aquesta localitat. Els nois i noies han començat molt bé la segona fase de la competició, i s'hauran d'esforçar dissabte per continuar en aquesta línia.

Finalment, i a una hora poc habitual, el Benjamí s'enfrontara a l'Handbol Castelldefels, un rival que posara a prova el bon joc dels nostres. També hauran de treballar molt els petits per obtenir un bon resultat.


Com és habitual, l'equip Prebenjamí desansara.

Molta sort a tots i totes!!