dimarts, 19 de febrer del 2019

Cròniques jornada 16 i 17 de febrer

Només dos partits aquest cap de setmana, ja que la majoria d'equips del club tenien jornades de descans. De manera que només els equips cadets van disputar partits, amb el resultat d'una victòria i una derrota. Ho expliquem

Cadet Femení 21  -  CEACA Tàrrega 36

Aquest cap de setmana el nostre cadet femení s'ha enfrontat al Tàrrega, el líder de la competició. El partit ha començat força bé per les noies d'en Sergi Gibert, que amb la lliçó apresa, han sabut atacar bé la defensa 6-0 que plantejava l'equip visitant, cosa que ha suposat que al cap de pocs minuts de joc, l'entrenador rival decidís fer un canvi en defensa i passés a una 5-1. A partir d'aquest moment els atacs ja no han estat tan fluids, cosa que ha produït algunes pèrdues de pilota que aprofitava el Tàrrega per a fer contracops que acabaven en gol. Per altra banda, un cop més la nostra defensa no ha estat a l'altura i l'equip contrari, físicament més fort, aconseguia gols gràcies a les seves internades dels laterals i els llançaments exteriors. Així i tot els primers 15 minuts de joc han estat força igualats amb alternances al marcador, però un cop més, una baixada de concentració, feia que l'equip rival aprofités per a agafar avantatge al marcador i s'arribava a l'11-18 a la mitja part.
A la represa, el joc local no va millorar i a poc a poc la diferència en el marcador anava en augment i l'equip local tirava la tovallola. Al final, una merescuda victòria de l'equip vistent per 21-36 que deixa l'equip en la part baixa de la classificació. El proper cap de setmana el cadet femení es desplaçarà a la pista del H.C. Perelló, un rival directe que de ben segur no ens posarà les coses fàcils.

H. Igualada B 32  -  Cadet masculí 38

Després de la dura derrota davant el Geieg, els nois del Carlos i l'Elsa es desplaçaven a la sempre difícil pista del Igualada. La igualtat al marcador era la tònica dels primers minuts del partit. Ben aviat, una petita millora de la defensa, feia que els esparreguerins agafassen avantatja. Tot i la millora, no era prou per a marxar clarament en el marcador, al minut 20 el resultat era d'11 a 14. Només la bona efectivitat en atac permetia marxar al vestidor amb un parcial de 16 a 21.
La segona part no va canviar gaire, els atacs superaven clarament a les defenses, i el partit es convertia en un intercanvi de cops que no afavoria als interessos dels esparreguerins. Així arribaven al final del partit amb la victòria pels visitants per un 32-38, resultat evident del fet que les defenses no van existir. Caldrà millorar en aquest aspecte si volem ser més competitius.