dijous, 14 de febrer del 2019

Prèvia jornada 16 i 17 de febrer

S'acosta el cap de setmana, i torna l'Handbol!

Un cap de setmana marcat per la jornada de descans dels equips que juguen al Consell Esportiu i també de l'Alevi, que no tindran partit aquesta setmana.

Per tant això deixa com a únics partits del cap de setmana els que jugaran els nostres cadets, una a casa i l'altre fora.

El Cadet femení serà l'equip que juga a El Castell, i rebrà la visita del CEACA Tàrrega, un altre equip nou per a les noies aquesta temporada. Les lleidatanes són els líders de la competició, i per tant serà un partit complicat per les nostres, però ja han demostrat altres vegades que es creixen davant de equips més difícils. Esperem que el dissabte siga una d'aquestes ocasions i puguen obtenir un bon resultat.

L'altre partit del cap de setmana serà lluny de El Castell, i enfrontara al nostre Cadet masculí amb L'Handbol Igualada B. Desprès de la ensopegada de la setmana passada, els d'en Carlos i Elsa volen continuar amb la bona línia de resultats que portaven aquesta Segona Fase i ho provaran davant d'un rival a qui ja es van enfrontar en la pretemporada, obtenint una victòria. Segur que en aquesta ocasio els igualadins no els hi posaran fàcil.

Com ja hem comentat, Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil descansen aquesta setmana

Bona sort als tots!!