dimecres, 13 de febrer del 2019

Cròniques jornada 9 i 10 de febrer

Bon balanç de resultats aquest capa de setmana, amb dues derrotes i dues victòries dels nostres equips. Tant als partits que es van guanyar com en els que no vam poder veure un bon nivell d'Handbol, amb bons partits i alguns amb molta emoció fins al final.

H. Santa Andreu de la Barca  4 - Benjamí mixt  12

Els nostres benjamins han fet un partit molt complet tant en defensa com en l'atac. Han guanyat els quatre quarts amb uns resultats molt bons.
El primer quart va ser molt bo en defensa. En la segona va pecar una mica de defensa i es van fallar molts tirs així i tot es va guanyar la part de quatre.
Als dos últims quarts van ser boníssim. Es van robar moltes pilotes que la majoria van ser gol.
Els nostres nens estan fent una molt bona progressió, cal seguir millorant per a corregir les nostres errades.

Aleví mixt  4   - H. Santpedor  12

Decebedor partit dels nois i noies d'en Joan i Carlos, que encaraven el partit amb la il·lusió de competir davant un rival que lluita per estar entre els 3 primers, però no va poder ser.
El partit va començar molt tard, gairebé a les 14h, i els nostres van sortir molt dèbils, amb indecisió ofensivament parlant, i els visitants ho van aprofitar per a guanyar bé la 1era part, la revifada final només va servir per "maquillar" el marcador.
Les següents parts van ser molt semblants, els nostres no aconseguien clares ocasions de cara a porteria contrària, i quan les aconseguien costava anotar gol a causa del bon porter que té el Santpedor. Només les accions de Pau i Leire donaven aire fresc en atac als nostres.
al destacar que l'equip visitant va plantejar un joc molt lent, ja que venien només amb 1 canvi, els nostres van estar molt a prop d'aconseguir recuperar pilotes quan treia el seu porter, però van quedar totes en un "gairebé". Però, això sí, cada llançament seu era gol, i defensaven molt a prop de la seva àrea, cosa que va acabar de col·lapsar als nostres en atac.
La setmana vinent descansem, i ja encarem el tram final d'aquesta 1era fase, en la que ens torbem situats al mig de la taula.

Infantil mixt  33. - H. Ràpid Cornella 29

Segon partit i segona victòria pels nois de Cecilio i Albert, que s'enfrontaven aquest cop contra un rival d'altura, el CH Ràpid Cornellà, rival amb el qual s'ha enfrontat tres vegades aquesta temporada, i les tres vegades han hagut de suar de valent per endur-se la victòria.
La primera de les parts va començar a un ritme molt alt, on les defenses pràcticament no existien i les accions ofensives acabaven en gol, la majoria d'elles. Les diferències en el marcador eren mínimes, això si, sempre favorables al CBM Esparreguera.
La segona i la tercera part van tenir la mateixa dinàmica, atacs molt ràpids que acabaven en gol i defenses fluixes. L'equip visitant movia molt ràpida la pilota, però només la primera línia, extrems i pivot gairebé no existien. En canvi els nostres jugaven molt bé amb el pivot, i provocaven molts desmarques que acabaven en bones accions ofensives. La defensa era el punt feble, però de mica en mica s'anaven entonant.
A la darrera de les parts va ser on la victòria es va consolidar, la diferència en el marcador es va eixamplar gràcies a recuperacions de pilota i les accions ofensives continuaven tenint èxit. Quan faltaven 4 minuts pel final, ja es guanyava de 8 gols. Un cop feta la feina, els nostres es van relaxar i es va arribar al 33 a 29 final.
Bon partit i bon handbol, com ja ens tenen acostumats. Ara a seguir treballant!!

Cadet masculí  32  GEIEG  33

Primera derrota de la segona fase pels nois del Carlos i l'Elsa. Aquesta jornada rebien a El Castell al bon equip del Geieg. El partit començava molt igualat, els atacs superaven clarament a les defenses. Per part del Geieg, l'extrem dret i el lateral esquerre, mantenien l'efectivitat en l'atac. En els locals, es repartien la feina entre tots, quan no era un extrem, era una primera línia, i si no, era la bona aportació del pivot local Erik. Tant era la superioritat dels atacs, que al final dels primers trenta minuts el resultat era d'empat a 20.
Només començar la segona part, l'equip visitant aconseguia la primera avantatja del partit. Amb quatre jugadors a pista, per dues exclusions als esparreguerins, la diferencia anava augmentant a poc a poc. Recuperada la igualtat en el camp, els del Baix Llobregat començaven la remuntada, una gran defensa era la base, ràpids contraatacs, jugades de dos contra dos amb el pivot i entrades dels extrems a sis metres permetien reduir la diferencia en el marcador. Així s'arribava als minuts finals amb un avantatge màxima d'un gol a favor dels gironins. Només la gran actuació del porter visitant va evitar que l'Esparreguera culmines la remuntada. 32-33, victòria visitant després d'un gran partit. Partits com el d'aquest dissabte són els que fan afició.