divendres, 8 de febrer del 2019

Prèvia Jornada 9 i 10 de gener

Després de l'atípica jornada anterior, on tots els partits es van disputar fora de casa, aquest cap de setmana torna l'Handbol a El Castell, concentrat al matí de dissabte, quan jugaran tres dels nostres equips, només un, el Benjamí, disputarà el seu partit com a visitant. Ho expliquem:

Començarem el dissabte al matí amb l'Infantil, que disputara els eu segon partit de la Segona Fase de la competició contra l'Handbol Ràpid Cornella. Els nostres estan fent una bona temporada i volen seguir en aquest nivell, però hauran d'esforçar-se molt per superar al difícil rival d'aquesta jornada.

A continuació serà el torn del Cadet masculí, que s'enfrontara als gironins del GEIEG, un rival complicat que posara a prova els nois d'en Carlos i Elsa. Esperem que mantinguen la línia ascendent dels darrers partits i puguem veure un bon espectacle.

I per acabar els partits a casa, l'Aleví rebrà a l'Handbol Santpedor, amb l'objectiu de millorar el resultat de la primera volta de la competició, on es van veure superats per l'equip del Bages.

Ja fora de casa el Benjamí anirà fins a Sant Andreu de la Barca per jugar el seu partit de la Segona Fase. Els nois i noies estan millorant molt els darrers partits, i segur que lluitaran per emportar-se un bon resultat cap a casa.

Prebenjamí i Cadet femení descansaran aquesta setmana.

No t'ho perdis!! T'esperem!!