dilluns, 4 de febrer del 2019

Cròniques jornada 2 i 3 de gener

Tot i no haver disputat cap partit a casa aquest cap de setmana, hem pogut gaudir dels partits del nostres nois i noies en els seus diferents desplaçaments. La temporada avança i el nivell és cada cop més alt, així com l'exigencia de les competicions.
Cinc han estat els partits disputats aquest cap de setmana, en diferents racons de la nostra geografia, i ens hem emportat cap a casa quatre victòries. Us ho expliquem

E.H Sant Llorenç-Sant Feliu B  7 - Benjamí mixt  9

Els nostres benjamins han fet un molt bon partit. En els quatre quarts del partit s'ha destacat una defensa quasi impecable per part dels nostres. L'atac ha sigut sòlid però han hagut moltes errades de passes i tirs a porteria.
L'últim quart ha sigut el més igualat, aquesta és l'única part que s'ha empatat. Els dos equips han lluitat molt per intentar guanyar-la sense èxit, ja que les defenses eren molt bones per part de tots dos.
S'ha de seguir millorant als entrenaments la punteria i els passes, així i tot els nostres benjamins estan fent molts bons progressos.

Handbol Sant Joan Despí D  7 - Aleví mixt  9

Com ja hem dit en vàries ocasions, els nois i noies d'en Joan i Carlos s'han marcat el repte de millorar la 1a volta, sent conscients de la dificultat del que significa, però confien en què els resultats de la feina entre setmana s'anirà veient els dissabtes al matí.
Aquesta jornada tocava visitar a un rival al qual havien guanyat les 4 parts en el partit de la 1a volta, a nivell global només es podia igualar el resultat com a màxim, però els nostres parlen de jugar millor al camp, i els resultats ja acompanyaran!
L'equip va aconseguir l'objectiu a mitges, ja que a la 1a i 3era part si que van ser molt superiors al rival, aconseguint guanyar còmodament les parts, amb un recital tant ofensiu com defensiu de l'equip.
Però, aquesta vegada no van ser regulars durant el partit, i a la 2a part es va empatar, també per mèrit del rival, que va estar molt encertat ofensivament parlant, i a la 4a part es van errar un munt de llançaments sols davant el porter, que sense cap mena de dubte va ser el gran punt dèbil de l'equip aquesta vegada.
Setmana vinent ens visita el Santpedor, rival que ens va superar 3 parts a 1 a la 1a volta, partit que els nostres tenen moltes ganes de jugar!

C.H. Joventut Ripollet  7 -  Infantil mixt 28

Primer partit de la segona fase i primera victòria dels nois de Cecilio i Albert, aquest cop contra el CH Ripollet.
El partit començava amb inquietud degut a que es jugava a una pista exterior coberta, i el fred podria condicionar als nostres. A més a més, mai s'havia disputat un partit entre aquests dos equips i no se sabia com aniria la cosa.
Però tots els dubtes van quedar dissipats a la primera part, els esparreguerins van sortir endolladíssims i no van donar opcions al rival. Més forts físicament i amb més moviment de pilota, els nostres atacs acabaven foradant la porteria rival i a la defensa, el CH Ripollet tenia moltes dificultats per aconseguir bones accions de llançament a causa de les bones ajudes i a la bona actitud dels nostres. El primer parcial va ser de 8 a 2.
La resta de les parts van seguir el mateix camí, els canvis de jugadors no variava l'esquema i l'efectivitat en atac era notable i el treball defensiu també.
Des d'aquí volem animar al CH Ripollet a seguir treballant, un equip de nova creació però que va mostrar molt bones maneres i una millor actitud tant a dintre com a fora de la pista.

C.H. Amposta  28 -  Cadet femení  14

Aquest cap de setmana el Cadet femení s'ha desplaçat a la pista de l'Amposta, un equip de la part alta de la classificació. Les noies d'Esparreguera no han estat còmodes des de bon inici del partit i la lliscant pista i la tancada defensa 6-0 de les locals, complicaven les coses en excés.
Els primers minuts han estat força igualats amb alternances en el marcador, on ambdós equips cometien forces errors. Al final de la primera part el marcador, inexistent per cert, era d'11-7.
A la represa amb clares consignes dels entrenadors per millorar l'atac, ha estat un desastre total i en pocs minuts s'havia tirat la bona feina de la primera meitat a les escombraries. Un joc sense idees en atac on només es feia que xocar contra un mur, una i altra vegada i una defensa massa permissiva, feien que l'Amposta amb molt poca cosa però bona actitud anava engrossint el marcador fins a arribar al 28-14 final. Un merescut resultat per l'equip local que el consolida a la part alta. Per sort gràcies als altres resultats, l'Esparreguera continua una setmana més en la 4a posició.

H. La Garriga 19 - Cadet masculí 44

Clara victòria del Cadet masculí en el seu desplaçament a la Garriga. De bon inici l'equip esparreguerí, ha agafat el timó del partit, un parcial d'1-4 ha posat la primera diferencia entre tots dos. Tot i que la defensa no funcionava del tot bé, l'atac era prou efectiu per anant eixamplant l'avantatge a favor dels visitants, només les accions individuals del lateral esquerre de la Garriga, els mantenia dins del partit. Al final dels primers trenta minuts el resultat era d'11 a 23.
A la represa, la dinàmica del partit no va canviar massa, la millora defensiva, amb una bona pressió sobre les primeres línies després de la transformació a doble pivot, provocaven perdudes de pilota i llançaments forçats. A l'atac, gràcies a la defensa pressionant i a les aturades dels porters esparreguerins, contraatacava amb rapidesa i efectivitat. També les accions col·lectives de l'equip, amb bona circulació de pilota i bloquejos del pivot, trobaven la xarxa rival. Al final, 19-44, un partit sense gaire història, aquesta vegada l'Esparreguera s'ha mostrat molt superior i així ho ha demostrat. Toca seguir treballant per corregir els errors. Ben jugat nois!!!