dijous, 20 de desembre del 2018

Prèvia jornada 22 i 23 de desembre

Aquest cap de setmana només dos equips tindran competició, els dos cadets, ja que la resta de competicions ja esta aturada amb motiu del Nadal.

Aprofitarem doncs per a celebrar la tradicional trobada nadalenca, amb els nostres equips més petits, Benjamí, Aleví i Infantil.

Ja sense la pressió de la competició, i amb la intenció de gaudir d'una matinal d'handbol, ens trobarem a El Castell on els nostres equips tindran l'oportunitat de jugar entre ells, barrejant diferents categories en alguns casos, per tal d'acomiadar l'any i preparar-se per al proper.

També aprofitarem per a fer el sorteig, com ja és habitual, de la panera de Nadal, que tindrà lloc en el descans del partit que enfrontara al nostre Cadet masculí amb l'Handbol Bordils

El nostre Cadet masculí, com déiem, rebrà a l'Handbol Bordils en el darrer partit de la primera fase. Els d'en Carlos i Elsa necessiten la victòria per seguir lluitant per classificar-se per a la fase A-2. Per tal d'aconseguir-ho, hauran de treballar de valent, segur que el rival no els hi posara fàcil.

Ja en diumenge se celebrara el darrer partit del cap de setmana i de l'any, en aquest cas a Cornella, on les noies del Cadet femení s'enfrontaran al difícil equip local, i també en el seu cas en el darrer partit de la primera fase.

Us esperem per acomiadar l'any i gaudir amb nosaltres del nostre esport!! No hi falteu!!