dilluns, 24 de desembre del 2018

Crònica jornada 22 i 23 de desembre

Última jornada de l'any la que es va disputar aquest cap de setmana passat. La majoria d'equips ja no tenien competició, i van aprofitar per fer partits entre ells, intercanviant en alguns casos jugadors de diferents categories, per tal de passar una bona estona i gaudir del nostre esport.

Benjamins, Alevins i Infantils ens van fer gaudir d'un bon espectacle i vam poder veure tres partits molt interessants, on els nois i noies dels nostres equips més joves van passar un matí divertit, sense la pressió del resultat i amb l'única intenció de passar una bona estona i acomiadar l'any.

No serà fins passat Reis que els nostres tornaran a les pistes per competir. Mentrestant, podran gaudir del campus que els hi hem preparat aquest Nadal, que servirà-també per anar millorant alguns aspectes del joc.

Quant a la competició, només els nostres cadets, masculins i femenins tenien competició, i es van poder veure dos bons partits, amb el resultat d'una victòria i una derrota.

C.H. Ràpid
Cornella   30 - Cadet femení   18

Aquest cap de setmana l’equip Cadet femení s’ha desplaçat a la pista del Cornellà per jugar el seu últim partit de la primera fase de la competició. Un partit on només valia la victòria si es volia continuar en aquesta competició.
A la primera meitat del partit, s’ha pogut veure un encontre molt igualat, on ambdós equips han buscat la victòria. Les noies de Sergi Gibert, en el que ha estat una de les millors primeres parts de l’any, tot i anar sempre per darrere en el marcador, han estat a punt d’empatar quan faltaven dos minuts per la fi de la primera part, però un seguit d’errors en atac a fet que s’arribés a la mitja part amb un resultat desfavorable de 13-10.
A la represa l’equip Esparreguerí, en inferioritat numèrica per una exclusió a les acaballes de la primera part, ha sortit molt negat en atac, sense idees, cosa que ha produït molts errors de passades que aprofitava l’equip local per generar contraatacs i agafar una amplia avantatge en el marcador que ja ha estat insalvable. A partir d’aquí el partit ja s’ha tornat boig i no s’ha jugat un bon partit, cosa que ha fet que s’arribés al marcador final de 30-18.
Ara, un cop finalitzada la primera fase i haver quedat eliminades, tocarà esperar el sorteig que generarà els grups per jugar la copa federació.
Aprofitem per desitjar-vos un bon nadal i bona entrada al 2019.

Cadet
masculí   47 - H. Bordils   27

La visita a El Castell per part del Bordils verd, posava punt final a la primera fase, el partit començava amb un parcial de 3-0, però de seguida el Bordils igualava el matx a 4 gols. A partir d'aquest moment els esparreguerins ajustaven la defensa per recuperar pilotes i sortir al contraatac. Ben aviat, la diferencia en el marcador, s'anava eixamplant a favor dels locals. Així arribaven al final del primer temps amb el resultat de 24-14.
A l'inici de la segona part l'Esparreguera no baixava l'accelerador, i aconseguia que la diferencia fos més gran, però als voltants del minut 15, la relaxació que ja havia aparegut en els partits anteriors tornava a la pista. Això feia que l'equip visitant trobes forats i aconseguís reduir la diferencia. De totes maneres el partit no va perillar pels locals que mantenien la diferència. Al final 47-27, un resultat que feia justícia pel demostrat al camp. Ara toca descansar i esperar al sorteig de la propera fase.

Amb aquests partits els nostres cadets acaben fase, els masculins jugaran a partir del gener la segona fase de la competició i les noies del femení passaran a jugar la Copa Federació.

També els Cadets tindran una activitat nadalenca, ja que durant la primera setmana de gener tindran una tecnificació.

Aprofitant que es celebrava l'última jornada de l'any, en el descans del partit del Cadet masculí vam aprofitar per celebrar el tradicional sorteig de la nostra Panera, dues en aquest cas. Van resultar guanyadores l'Ari González i la Marina