divendres, 11 de gener del 2019

Prèvia jornada 12 i 13 de Gener

Un cop acabades les festes nadalenques, només trencades pel campus i la tecnificació que vam tenir oportunitat de gaudir les setmanes anteriors, torna l'Handbol, ja en teníem ganes!!

Pocs partits per començar, ja que els cadets masculí i femení no tornen a la competició fins a la setmana propera, el femení per jugar la Copa Federació i el masculí la segona fase de la competició de Primera catalana, on disputara la sèrie A-2.

Així que només els equips més joves tindran partit oficial aquesta setmana. Ho expliquem.

Comencem pels partits a casa, els primers a jugar seran precisament els cadets, que aprofitant que no tenen competició jugaran un partit entre ells.

A continuació serà el torn de l'Infantil mixt, que jugara el penúltim partit de la primera fase amb E.H.C Sant Boi "C". Els nostres volen seguir amb el bon moment de joc i resultats amb el que van acabar l'any, i lluitaran per obtenir un bon resultat per mantenir-se a la parta alta de la classificació.

Ja fora de casa, dos partits,

Per una banda el Benjamí es desplaçara fins a Sant Feliu del Llobregat per jugar contra un dels dos equips d'aquesta localitat, en concret l'E.H. Sant Llorenç/Pau Vila, que els hi ha correspost en aquesta segona fase de la competició, que comença precisament aquest cap de setmana, molta sort per als nois i noies!!

Us deixem a continuació el calendari d'aquesta segona fase.


https://cebllob.playoffinformatica.com/CompeticioResultatsCalendariWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=270&idTemporada=3&apartat=calendari




I ja per acabar amb els partits de competició, l'Aleví mixt farà el desplaçament més llarg de la temporada, fins a Berga, on s'enfrontara també a l'equip local. Els d'en Joan i Carlos, volen continuar amb la línia ascendent de joc que ja van mostrar en acabar l'any passat.

Com comentàvem, els cadets no juguen competició oficial, ja que començaran la setmana propera les seues respectives competicions. Us deixem també a continuació els seus respectius calendaris

Cadet femení-Copa Federació femenina, Grup A (Nivell 1)


http://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1001079&id_ambito=0



Cadet masculí- Primera Catalana masculí Segona fase grup B (serie A-2)


http://www.rfebm.com/competiciones/calendario.php?seleccion=0&id=1001058&id_ambito=0


Com és habitual, el Prebenjamí descansara aquesta setmana

Molta sort a tots els equips!!