dilluns, 17 de desembre del 2018

Cròniques jornada 15 i 16 de desembre

Resultats desiguals aquest cap de setmana pels nostres equips, dues victòries, dues derrotes i un equip, el Benjamí, que no va poder disputar el seu partit per incompareixença del rival. Tot i això, hem pogut gaudir de bon handbol i ens ho hem passat bé.

Per molts dels equips, a més, era el darrer partit de l'any, ja que el proper cap de setmana no tindran competició
Ho expliquem

Benjamí mixt  -  Handbol Riber Costerets

Com déiem, el nostre equip Benjamí no va poder disputar el seu partit, ja que el rival no va venir. Els nostres van fer un partidet entre ells on, sense la pressió de la competició, es va veure un partit molt vistos i amb molts gols.

Aleví mixt   4   -  Sant Vicenç dels Horts   12

Els joves de Joan i Carlos rebien a l'actual líder de la competició, posició que havien obtingut gràcies a l'empat dels nostres davant el Sanes la jornada anterior.
Els nostres van sortir amb moltes ganes, realitzant una gran 1era part, que van ser superiors però per errades individuals va guanyar d'1 gol el Sant Vicenç dels Horts, així i tot, Eric Sánchez va anotar el gol de l'empat passat 1 segon del xiulet de l'àrbitre indicant el final de la part, llàstima.
Les altres 3 parts van ser un pèl irregulars, realitzant bones accions col·lectives, però qualsevol errada era cruelment penalitzada per l'equip visitant, demostrant perquè lidera la classificació.

C.H. Sant Esteve Sesrovires. 33  -  Infantil mixt  38

Partit amb molts gols el que es va poder veure dissabte al matí al Pavelló de Sant Esteve de Sesrovires entre dos equips que ja es coneixen de la pretemporada.
El partit va començar de cara per l'equip esparreguerí que aconseguia marcar amb relativa facilitat, però com ja ens tenen acostumats, la defensa, massa tova, provocava que el marcador s'anés igualant. El resultat en finalitzar la primera part va ser de 9 a 12.
A la segona, la defensa es va ajustar una mica i això va provocar que les diferències en el marcador anaren augmentant, fins a una màxima de 6 gols. La tercera part va tenir la mateixa tònica i ara les diferències van anar augmentant fins als 10 gols.
Només als últims minuts del partit, i fruit de diversos desajustos, l'equip local va poder ajustar una mica el marcador i deixar-lo en el 33 a 38 final.
Bon partit, que va deixar un regust amarg pels darrers minuts però que, si l'analitzem en global,destaquem els grans recursos ofensius dels quals disposa aquest equip.

Cadet femení 24 -H. Cerdanyola 19

Aquest cap de setmana el nostre cadet ha rebut la visita de l’H. Cerdanyola que amb una notable millora en el seu joc ha plantat cara durant molts minuts de l’encontre. La primera part del partit ha estat molt lenta i en certs moments arribant a l’avorriment.
Les noies d’Esparreguera, han jugat una mala primera part, on han sortit massa confiades a causa del resultat del partit d’anada i s’han vist superades per l’equip visitant amb un joc lent i monòton que s’ha encomanat al nostre cadet, arribant amb un 9-11 en el marcador al final del primer temps.
A la represa, les Esparreguerines, esperonades al vestidor pel cos tècnic, han sortit més concentrades i han millorat molt en defensa, cosa que feia recuperar moltes pilotes. En atac, seguint les consignes donades, han aconseguit superar amb més facilitat la defensa vallesana i a poc a poc s’han anat distanciant en el marcador fins a arribar al 24-19 final. Una victòria que consolida l’equip Esparreguerí en la tercera posició en la classificació però amb remotes oportunitats de passar a la fase final per culpa dels dos punts que es van perdre a casa contra l’Argentona.

H. Esplugues Blau 50 -Cadet masculí 29

Nova derrota del Cadet masculí, en aquesta ocasió els esparreguerins visitaven la pista del líder del grup. El partit es presentava com un punt d'inflexió després de les últimes derrotes, ja que l'equip no està desenvolupant el seu millor joc. De seguida el lider marcava la diferència entre tots dos equips, la qualitat de la primera línia espluguina portava de corcoll la defensa visitant, unes vegades finalitzant ells mateixos i unes altres assistint als exteriors que també acabaven amb èxit l'atac. La defensa esparreguerina no era capaç de frenar l'atac local, això feia que la diferencia en el marcador anés pujant a poc a poc, arribant al descans amb un clar avantatge pels locals.
La segona part no va canviar gaire, només les accions en atac evitaven que la diferencia fos molt més gran. No es va veure cap millora en la intensitat defensiva, en el partit d'anada disputat a Esparreguera la defensa va ser clau per plantar cara a un gran equip, s'ha de recuperar aquella força i empenta per poder seguir creixent com equip. Ànims!!!, encara queda molta temporada.