dijous, 13 de desembre del 2018

Prèvia Jornada 15 i 16 de desembre

Després del llarg pont de la setmana passada, torna l'handbol, concentrat aquesta setmana en el dissabte, on tindran lloc tots els partits.

Tots els nostres equips juguen aquesta setmana, llevat del Prebenjamí que enguany no està inscrit en competicions.

Començarem el dissabte a El Castell, amb el Benjamí mixt, que s'enfrontarà a l'Handbol Ribes Costerets, equip ja conegut de l'any passat. Segur que els nostres voldran obtenir un bon resultat per dedicar a la Marina, la seva entrenadora, que aquesta setmana ha estat intervinguda d'un trencament del lligament creuat del genoll, i a qui desitgem des d'aquí una rapida recuperació.

Just després serà el torn de l'Aleví, també a casa, en aquest cas Sant Vicenç "B", un rival sempre complicat. Després del gran partit de fa dues setmanes, els nois i noies d'en Joan i Carlos voldran continuar progressant en el seu joc.

I el darrer partit a casa serà el que enfrontarà al nostre Cadet Femení contra el C.H Cerdanyola, un rival a priori assequible per les nostres. Però no s'han de refiar, hauran de jugar al màxim nivell per assolir un bon resultat.

Quant als partits fora de casa, el dissabte al matí l'Infantil d'en Cecilio i Albert farà un curt viatge fins a Sant Esteve Sesrovires, en un partit ja clàssic, que tots dos equips voldran guanyar. Segur que veurem un bon espectacle.

I el darrer partit era el que enfrontarà al nostre Cadet masculí contra Esplugues Blau, dissabte a la tarde, en un altre complicat partit dels nostres contra l'actual líder del grup. Els nois s'hauran d'esforçar molt i sortir molt concentrats per no repetir errors del passat.

A tots ells, molta sort, i a vosaltres, us esperem!! No us ho perdeu!!