dilluns, 3 de desembre del 2018

Cròniques jornada 1 i 2 de desembre

Bon balanç del cap de setmana en general, amb dues victòries, un empat i dues derrotes. Tots els equips en competició van jugar aquest cap de setmana, i vam poder gaudir de bons partits en general.

A més, el nostre Benjamí va participar en el I Torneig Interescolar Ivascular, organitzat conjuntament per l'Handbol Sant Vicenç i l'empresa Ivascular, i que va ser tot un èxit. Us deixem a continuació les cròniques dels partits.

H. Castelldefels   9   -   Benjamí mixt   7

Dissabte els nostres benjamins van fer un partit amb molts errors. Van fallar molt amb la defensa, van caure moltes pilotes i els passes no van ser gens encertats.
Diumenge els nens i nenes han fet el torneig IVascular, han fet tres partits, el primer partit han fallat molt a la defensa. El segon han jugat molt millor, hi han fet un molt bon atac. L'últim partit s'ha fet molt bona defensa.
Això s'haurà d'anar millorant als entrenaments.

Us deixem algunes imatges de l'event

Aleví mixt   8   -   C.H. Sant Esteve Sesrovires   8

Notable millora dels joves jugadors de Joan Obiols i Carlos Pueyo, que venien d'unes sensacions irregulars els darrers partits, i en aquesta ocasió, han tret a relluir una mostra del seu potencial.
No ho tenien fàcil, ens visitava l'actual líder del grup, el Sant Esteve Sesrovires, antic equip del nostre estimat Marc, que sense cap mena de dubte, ha servit per encomanar en certa mesura als seus companys un extra de motivació.
El transcurs del partit ens ha donat 2 parts guanyades i 2 perdudes, però aquesta vegada s'ha vist una notable millora en el joc posicional, només dificultat en accions que l'equip visitant s'ha tancat molt a prop de la seva àrea, i retorn a l'èxit del contraatac, aquesta vegada comandat per Hugo i les precises passades dels nostres bons porters Jordi, Joel, Eric i Alex.
Ofensivament, Pau ha pres l'accelerador a la 3a part, en la que s'ha vist un gran parcial dels dos equips, amb un final ajustat 16 a 15, tot i que els nostres tècnics han fet pujar un gol visitant que l'àrbitre no havia donat a poc temps pel final de la part i anar guanyant d'1 gol.
Tot i perdre la 1a i 4a part, Izan i Etna han aconseguit realitzar unes bones accions sense pilota en atac per seguir en bona tònica, i només les imprecisions en el llançament i la manca de contundència en les ajudes defensives de l'equip ens han impossibilitat treure un marcador favorable.
No volíem acabar la crònica sense destacar 2 cosetes més, el reflex de la feina feta als entrenaments avui SI, sobretot en l'aspecte de no donar cap pilota ni cap acció per perduda, i el retorn a pista de Parcerisas, absent algunes setmanes per lesió.

Infantil Mixt   30  -   H. Gavà   14

Partit força tranquil el que van tenir els nois de Cecilio i Albert aquest cap de setmana a casa contra el CH Gavà escolar.
Tot i les baixes de l'equip local, els esparreguerins van sortir sense complexos contra un rival, que a primer cop de vista semblava físicament semblant als nostres. Només començar el partit ja es va veure que l'atac funcionava, combinacions ràpides de les primeres línies amb els extrems o amb el pivot acabaven en gol. La defensa tornava a ser el punt feble, amb bones penetracions del CH Gavà que no deixava agafar distància en el marcador. La primera part va acabar amb un marcador de 7 a 4 i amb la feina encara pendent.
Però la segona part ja va ser tota una altra història, la defensa es va tancar en banda i gràcies a les ajudes defensives i a les aportacions de porteria, la segona part acabava amb un clar 15 a 5.
La tercera i la quarta part van tenir la mateixa tònica, accions ofensives de mèrit amb combinacions ràpides i bones finalitzacions i una defensa intensa que excepte 5 minuts va estar a una bona alçada.
Resultat final 30 a 14, victòria que permet estar als esparreguerins a la part alta de la classificació.

H. Argentona   21   -   Cadet femení   26

Aquest cap de setmana el cadet femení s'ha desplaçat a la pista de l'Argentona. El gèlid pavelló d'Argentona ha fet que el nostre cadet els hi costés trobat el ritme de joc adequat i es contagiés del pobre joc local, la qual cosa ha produït nombroses errades de passades i llançaments, arribant a la mitja part amb un 11-11 al marcador.
A la represa, els entrenadors del nostre cadet han fet un petit canvi per ajustar la defensa i a poc a poc s'ha anat agafant el ritme de partit amb el consegüent distanciament progressiu en l'electrònic, arribant a un marcador final de 21-26. Una victòria important de cara a les noies que havien entrat en una dinàmica negativa. El pròxim partit serà contra el Cerdanyola, un altra oportunitat per poder sumar punts.

Cadet masculí  32   -   H. Esplugues groc   37

Un altre cop les errades i la poca intensitat fan que el cadet masculí jugui un dels seus pitjors partits. L'Esplugues groc visitava el Castell amb l'opció d'endur-se la victòria després dels últims resultats dels esparreguerins. Un parcial de 3-0 semblava que canviaria la dinàmica de l'equip, però ven aviat els visitants eixugarien la diferència empatant a 4. Des d'aquest punt, l'Esplugues començava a pujar la intensitat de la defensa, això provocava perdudes de pilota i precipitació en l'atac dels locals, cosa que aprofitava molt bé els visitants per marcar amb facilitat. Les contínues perdudes, fins a 14 a la primera part, i la fluixa defensa local, feia que la diferència entre tots dos equips anés augmentant, al minut 20 de la primera part un 7-12 deixava clar qui portava el timó del partit. Una petita reacció dels nois del Carlos i l'Elsa, feia que el resultat al final del primer temps acabes amb un igualat 17-18.
 La segona part no va canviar res, la gran actitud de l'equip visitant seguia manant al terreny de joc, van agafar una renda de 5 gols que ja seria impossible de recuperar pels esparreguerins. Al final del partit victòria justa dels espluguins per un clar 32 - 37 que posa en evidència la manca d'intensitat de l'equip local, un aspecte en el qual hauran de millorar.