divendres, 9 de novembre del 2018

Prèvia jornada 10 i 11 de novembre

Ja tenim a tocar el cap de setmana, i torna l'activitat pels nostres equips.

El més matiner serà l'Aleví mixt, que jugarà a Santpedor contra l'equip local, seguint amb el Campionat de Catalunya Aleví nivell 2, que és la competició que disputen aquesta temporada. Després del descans de la setmana passada, els nois i noies d'en Joan i Carlos tenen moltes ganes de tornar a l'activitat, i voldran continuar amb el bon joc que han mostrat aquest inici de temporada.

El següent en jugar serà el Infantil, aquest ja a El Castell, que rebrà a l'Handbol Esplugues groc en el que serà el primer partit de competició oficial, en aquest cas en la que organitza el Consell Esportiu. Després d'uns quants partits amistosos i de fer una bona pretemporada, estan ja desitjant començar a competir. Els hi desitgem molta sort i a continuació us deixem l'enllaç on podreu trobar el seu calendari de competició




https://cebllob.playoffinformatica.com/CompeticioResultatsCalendariWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=149&idTemporada=3&apartat=calendari


Just després d'ells serà el torn del Cadet femení, que jugarà amb el C.H Ràpid Cornella, equip ja conegut per les nostres jugadores i que serà un dur rival, esperem que la victòria de la setmana passada els hi doni la confiança necessària per a fer un bon partit i mirar d'obtenir un bon resultat.

I el darrer equip en jugar aquest cap de setmana serà el Cadet maculi, en aquest cas en diumenge, que farà el primer dels dos desplaçaments a Girona per enfrontar-se al C.H. Bordils verd, un escenari amb bons records de la temporada passada, on es van proclamar subcampions de la Copa Federació. Després de les sensacions no gaire bones de darrer partit, hauran de fer una bona feina per aconseguir un bon resultat.

Aquesta setmana descansaran Prebenjamí i Benjamí

Molta sort a tots els equips!