dimarts, 13 de novembre del 2018

Crònica partit ajornat Cadet masculí

Us deixem la crònica del partit ajornat que el Cadet masculí va jugar el passat dia 7 de novembre a Terrassa, un partit que no va anar gaire bé...

H.Egara  31  -  Cadet masculí  18

Desastrós partit el jugat dimecres 7 a Terrassa, un partit que ja el destí semblava que avisava que potser no aniria bé pels interessos de l'Esparreguera. Fins a dues vegades s'havia ajornat el partit, una per un error de l'Ajuntament de Terrassa a l'hora de designar pistes, i l'altre per incompareixença de l'àrbitre.

Un inici molt dolent en atac per part dels visitants, on les perdudes de pilota van ser nombroses i una defensa molt tova i sense cap intensitat permetia a l'Ègara passar per sobre com si la diferencia de categoria fos insalvable. Els parcials que anaven pujant al marcador així ho demostraven, minut 15 8-2 i minut 30 18-7, trenta minuts i el partit ja estava decidit. La defensa 6-0 dels locals conjuntament amb els seus ràpids contraatacs ho van fer possible.
La segona part no va anar gaire millor, tot i així la diferència no s'ampliava, els nois del Carlos i l'Elsa ajustaven una mica en defensa i ja no perdien tantes pilotes, així al minut 15 de la segona part, el parcial era de 7-7, mantenint la diferencia d'onze gols que arrossegaven de la primera. Al final del partit 31-18, una segona part amb un parcial de 13-11, que demostra que aquests nois ho poden fer millor i que dóna esperança per demostrar en el partit de tornada que són més competitius. Toca aixecar-se que diumenge hi ha desplaçament a Bordils i s'ha de millorar molt.