dilluns, 5 de novembre del 2018

Cròniques jornada 3 i 4 de novembre

Només dos partits aquest cap de setmana, ja que tots els equips descansaven amb motiu del pont de Tots Sants , amb excepció dels dos cadets, que si tenien competició.

I dos grans partits els que van veure, per una banda el Cadet femení va aconseguir la seva primer victòria a la competició, i per l'altre el Cadet masculí va jugar a un gran nivell tot i caure derrotat contra un molt bon rival. Bona feina dels dos equips i a seguir endavant.

Cadet masculí   22   -   H. Esplugues blau   26

Partit d'alt nivell el que s'ha disputat aquest cap de setmana al pavelló de El Castell, el Cadet masculí rebia la visita de l'Esplugues Blau, a priori el més fort dels dos equips d'Esplugues.
Només començar ja es veia que aquest encontre no decebria, defensa avançada 3-3 dels visitants i la tradicional 5-1 dels locals, posaven les coses molt difícils als atacs. Intensitat i velocitat era la proposta de l'Esplugues, que a la primera errada dels Esparreguerins ho castigaven amb un contraatac.
Per l'altra banda, una defensa més tancada i contundent, recuperava pilotes per jugar en atac amb entrades a doble pivot i passes i va. Al final dels primers trenta minuts 12-11 a favor dels esparreguerins.
L'inici de la segona part s'ha mantingut el ritme del primer temps, petits avantatges per part dels dos equips fins al minut 20, on una exclusió d'un jugador de l'handbol Esplugues ha sigut determinant pel desenllaç final. Dos minuts amb un jugador més els locals no han aprofitat per marxar en el marcador, tot el contrari, l'Esplugues ha sabut jugar la inferioritat i amb un parcial de 0-2 posava una renda de 4 gols que s'ha mantingut fins al final. 22-26 derrota dels nois del Carlos i l'Elsa que tot i això han jugat a un gran nivell. De ben segur que jugant així els bons resultats arribaran sols.

H. Cerdanyola   31   -   Cadet femení   40

Aquest cap de setmana el nostre Cadet femení ha visitat a domicili a l'Handbol Cerdanyola. Tot i les sensibles baixes de l'equip Esparreguerí, no va tenir gaires problemes per imposar-se a un jove equip local que mai va donar per perdut el partit i va donar una lliçó d'actitud fins al minut 60 amb ràpids contragols que agafaven un cop i un altre a les noies d'Esparreguera baixant enrere caminant.
Una acceptable primera part del nostre cadet femení feia que s'arribés al descans amb un resultat favorable de 7 gols, la qual cosa feia preveure un fàcil partit.
A la represa tot i no perillar mai el marcador, la relaxació de les noies del Baix Llobregat permetia a l'equip local fer un parcial de 4-0 i apropar-se en el marcador, moment en què Sergi Gibert va demanar un temps mort per intentar endreçar les idees en atac i demanar més intensitat defensiva. Finalment una còmoda victòria per 31-40 que ha de servir per donar ànims a l'equip després de les primeres dues jornades que van acabar amb derrota.

Per altra banda, i a falta de confirmació oficial, el Cadet maculi jugarà aquest dimecres dia 7 el partit ajornat - dos cops -contra H. Egara. Molta sort als nostres nois!!