dilluns, 1 d’octubre del 2018

Cròniques jornada 29 i 30 de setembre

Aquest cap de setmana els nostres equips han disputat una nova jornada de pretemporada, amb diversos partits amistosos per la majoria d'equips, on hem pogut veure una notable millora en joc, es comença a notar l'acumulació d'entrenaments.

Tres victòries i dues derrotes han estat els resultats, però hem pogut gaudir de bon handbol. Cal seguir treballant per millorar davant de l'exigent temporada que tindran la majoria d'equips

Benjamí mixt   4    -    C.H. Martorell    12

El nostre Benjamí ha jugat contra Martorell, els nens han sortit molt bé, la primera part han fet una molt bona defensa però l'atac a estat una mica flux. A la segona part han fet un molt bon atac, ja a les dues últimes parts han sabut fer un molt bon joc on s'han pogut veure unes molt bones jugades.
Ja és comencen a veure els progressos que està tenint l'equip.

Aleví Mixt    12    -   C.H. Martorell   6

Seguim amb la preparació! Aquesta vegada, tornem a fer bona feina davant l'equip Martorellenc, que ens ha complicat les coses però nosaltres hem estat capaços de superar-los.
En la línia que anem treballant d'ençà que hem començat la temporada, els nois i nois d'en Joan i Carlos segueixen buscant complir els objectius i plantejaments oferts pels tècnics, amb el principal objectiu d'aprendre i ser disciplinat, la manera triada per passar-s'ho bé en l'esport favorit dels nostres.
La part ha estat excel·lent, només la manca de contundència defensiva i alguna imprecisió en atac feia cridar l'atenció.
La i part, s'ha vist un gran joc, els nostres, han aconseguit moltes opcions de contraatac a causa de les bones aturades dels porters, bona defensa i sobretot, bona transició defensa – atac! Es nota que aquesta setmana han treballat de valent per afegir aquesta opció en el joc de l'equip! També hem gaudit d'un bon joc col·lectiu en atac, millorant a poc a poc, utilitzant el "pase i va" i la circulació de pilota per trobar la millor opció possible. També s'ha aconseguit polir les errades de la 1a part, cosa molt satisfactòria pel cos tècnic, per culpa de la concentració i ganes de millorar dels nois/es!
La part s'ha perdut, però, com així s'ha comunicat als jugador/es, s'ha competit i s'han fet less coses prou bé, fins-hi tot la banqueta ha estat endollada animant i patint, i les opcions per remusnar les hem tingut.
Seguirem treballant com fins ara, per arribar a tope a la jornada de competició oficial, i, sobretot, seguir gaudint de l'handbol!

Infantil Mixt    22   -    Sant Llorenç -Sant Feliu    13

Molt bon partit el que es va poder veure aquest dissabte al matí al Pavelló de El Castell amb un equip infantil que ha començat a agafar ritme.
L'equip local va començar molt bé, amb una forta defensa i un atac on la pilota es movia amb fluïdesa, va faltar potser una mica d'encert de cara a porteria. La primera de les quatre parts va acabar amb un marcador de 5 a 2. A la resta de les parts, el nivell va ser força similar, i gràcies a bones accions defensives i les ràpides transicions, el marcador es va anar eixamplant fins al 22 a 13 final. Molt bon sabor de boca per la victòria, però també molta feina per fer per continuar millorant.

Sant Llorenç-Sant Feliu   22    -    Cadet Femení    21

Aquest dissabte a la tarda s'ha jugat el tercer partit de preparació del cadet femení, aquest cop contra el Sant Llorenç de Sant Feliu al pavelló Andrey Txepkin.
Partit espès del nostre cadet femení que en cap moment va donar sensació de superioritat. La contundent defensa del Sant Llorenç unida al nostre entrebancat joc en atac, va fer que sempre s'anés a remolc en el marcador arribant a la mitja part dos gols per sota en l'electrònic.
A la represa, les coses no van millorar i només gràcies a jugades individuals érem capaces de seguir amb un marcador ajustat. Als últims minuts un últim esforç en defensa feia que l'equip local no trobés la porteria amb facilitat i s'aconseguís reduir la diferència en el marcador. A l'últim minut fins a dues jugades vam tenir per empatar el partit però es van desaprofitar per precipitació. Al final 22-21 en el marcador. Un resultat que ens demostra que s'ha de seguir treballant per plasmar en els partits el que es treballa als entrenaments.

Cadet  masculí    55    -   C.H. Vilanova Hipersimply    17

Cap de setmana de pretemporada novament. Tercer partit del cadet masculí, que aquesta vegada s'enfrontava al cadet B del Vilanova i la Geltrú. Inici igualat on la defensa esparreguerina no aconseguia frenar a l'extrem esquerre visitant, així... al minut 10 el marcador reflectia un empat a 5. A poc a poc, la defensa local s'ajustava i començava a rutllar. La pressió sobre les primeres línies donaven els seus fruits, provocant perdudes de pilota i contraatacs ben finalitzats posaven al marcador la diferència entre els dos equips. A partir del minut 15, l'encontre ja quedava decidit, la diferencia en el marcador s'anava eixamplant de forma molt ràpida. A la segona a part, l'equip local aprofitava la diferència, per realitzar rotacions i provar accions entrenades durant la setmana. Al final dels seixanta minuts, 51-17, un partit sense història, que ha servit per continuar la pretemporada i seguir millorant.