dimarts, 9 d’octubre del 2018

Cròniques jornada 6 i 7 d'octubre

Nova jornada de pretemporada, amb partits amistosos per quasi tots els equips, en espera de començar ja la temporada oficial, que pels equips cadets federats serà aquest proper cap de setmana. Els equips del Consell i l'Aleví federat començaran el proper cap de setmana del 20 i 21 d'octubre.

Els nostres continuen a bon ritme la seva preparació per l'exigent temporada que es presenta, plena de reptes i bon handbol. Es comença a veure ja la feina feta als entrenaments, i a poc a poc els equips van agafant ritme de competició.

Pel que fa als resultats, els cadets femení i masculí van obtenir la victòria en els seus partits, mentre que Benjamí, Aleví i Infantil van caure derrotats Ho expliquem.


Benjamí mixt   4   -     Sant Llorenç-Sant Feliu    12

Nova oportunitat pels nois i noies de la Marina i el Nico per posar en practica el que han apres en els entrenaments. A poc a poc els nostres van millorant en el seu joc, les noves incorporacions van  adaptant-se i és comencen a veure bones jugades. Així i tot, cal encara millorar en defensa i sobretot en la fluïdesa del passe, però bon partit en línies generals.

Alevi mixt    7     -     Sant Llorenç-Sant Feliu    9

L'equip es presentava gairebé al complet, mentre que l'equip visitant venia amb 5 jugadors justos, això podia semblar un petit avantatge, però potser no ha estat així.
Els nostres tècnics no han sortit gaire contents del reflex del treball setmanal al partit, aquesta setmana s'ha treballat el desmarc i la finalització de cara a porteria, i els nostres s'han oblidat de la importància de fer una bona passada al company, i de la intensitat defensiva mostrada anteriorment.
Totes les parts han estat disputades, però creiem que els nostres tenen un nivell superior al mostrat avui i treballarem per demostrar-ho, la porteria ha tornat a funcionar i el contraatac també, tret d'imprecisions en les passades, com en l'atac posicional.
L'equip ha perdut 2 parts, mentre que ha guanyat 1 i empatada un altre.
Destacar el debut d'Edgar en partit, i el bon nivell de compromís de l'equip en general.


Infantil mixt     19   -    C.E. Molins de Rei    31


El partit només va estar igualat a la primera de les quatre parts, on es va acabar amb un empat a 6. A la resta, els visitants van estar més encertats de cara a porteria i les seves accions ofensives estaven molt ben dirigides, amb una transició ràpida de pilota i bones accions individuals. Per contra, els esparreguerins es mostraven nerviosos, amb pèrdues ximples de pilota i mals llançaments a porteria. Tot això va provocar que els visitants anessin agafant distància en el marcador a mesura que anava passant el temps fins al 19 a 31 final.
 Queda molt per fer, som-hi!!!!

Cadet femení   31   -    C.E. Molins de Rei   30

Inici de partit amb bona intensitat defensiva i bons atacs. La nostra defensa 5-1 feia que l'equip de Molins no jugues còmode en cap moment. Ens distanciem al marcador de 6 gols i combinem bones accions en atac trobant al nostre pivot molt encertat.Al final de la 1 part 20-15 per les nostres. A la 2 part, inexplicablement baixem el ritme defensiu i deixem que el rival trobi situacions còmodes per tirar des de 6 metres, amb el seu pivot i amb contínues penetracions dels laterals. En atac tampoc trobem forats en una defensa 3-2-1 de Molins molt intensa. Només en accions individuals ens mantenim per sobre al marcador, però només de 2 gols faltant 5 minuts. Al tram final del partit i amb molts nervis es juga a cara o creu. Acabem guanyant 31-30, però amb la sensació que hi ha molt per millorar i que només juntes ho farem possible.


Cadet masculí     47   -    C.E. Molins de Rei "B"    28

Ultim test pel cadet masculí abans de l'inici de la temporada. Avui ens visitava el Molins de Rei "B", el partit començava igualat, però al cap de deu minuts, els esparreguerins ja manaven al marcador. En una primera part on la defensa local pressionava i recuperava pilotes, facilitava la feina en atac, contraatacs i transicions ràpides que finalitzaven en gol. Quan no hi havia opció de contraatac, la circulació de pilota era prou contínua per trobar forats a la defensa visitant. Accions vistoses com encreuaments, amb llançaments exteriors, treball de dos contra dos, bloquejos i accions preparades. Així arribaven al final del primer temps amb una clara diferència.
A la segona part, el domini dels locals ha continuat, l'atac no tenia gaires problemes per trobar porteria, però la defensa s'anat relaxant, i ha permès als Molinencs anotar amb facilitat. Tot i que hi ha hagut diferència entre els dos equips, als nois del Carlos i l'Elsa els ha servit per seguir provant coses i millorar de cara a l'inici de la temporada, final 47-28.