divendres, 28 de setembre del 2018

Prèvia jornada 29 i 30 de setembre

Ja tenim aquí el cap de setmana i el nostre cos tècnic ha planificat un seguit de partits amistosos per continuar amb la preparació de la temporada oficial, que començarà en un parell de setmanes. Tots els equips, llevat del Prebenjamí, tenen partits aquesta setmana, majoritàriament aquest dissabte al matí. Ho expliquem:

Començarà el Benjamí mixt, que jugarà al pavelló de El Castell i que en aquesta oportunitat s'enfrontarà al Club Handbol Martorell. Els joves jugadors d'aquest equip gaudiran d'una nova oportunitat de posar en practica allò que han entrenat durant la setmana i, per descomptat, de passar una bona estona practicant el seu esport favorit.

Simultàniament l'Aleví rebrà també a casa al C.H. Martorell. Els nois d'en Joan i Carlos estan fent una bona pretemporada, i estan treballant fort per posar l'equip a punt per a la intensa temporada que tindran enguany.

A continuació serà el torn de l'Infantil, que també juga a casa i s'enfrontarà al Sant Llorenç-Sant Feliu, un equip sempre complicat. Després de les bones sensacions del seu primer partit la setmana passada, el seu objectiu ha de ser seguir millorant en el joc i acumular minuts de joc.

I per acabar la matinal a El Castell, el Cadet masculí d'en Carlos i Elsa rebrà al C.H. Vilanova Hipersimply, en un partit ja clàssic de pretemporada. Els nois han treballat força bé aquesta setmana en els entrenaments i a poc a poc van agafant ritme per l'exigent temporada que s'acosta.

Ja per acabar, el dissabte a la tarde, el Cadet femení viatjarà a Sant Feliu per jugar contra l'equip local, un altre rival complicat per a les nostres noies, que també a poc a poc va trobant el seu nivell de joc.

A tots ells molta sort, i a vosaltres us esperem per gaudir de l'Handbol

No us ho perdeu!!