dimarts, 25 de setembre del 2018

Cròniques jornada 22 i 23 de setembre

Bon balanç dels nostres equips aquest cap de setmana, amb un seguit de partits amistosos. S'acosta l'inici de les competicions i cal anar preparant els diferents equips. Victòries dels dos Cadets i de l'Aleví i derrotes del Benjamí, de l'Aleví (que va tenir dos partits el cap de setmana) i de l'Infantil, que debutava. Bones sensacions en tots els partits, on el nivell de joc va pujant a mesura que els nois i noies acumulen entrenaments.

Sant Llorenç-Sant Feliu 12   -  Benjamí mixt  4

Derrota clara dels nois i noies de la Marina i el Nico davant d'un rival clarament superior. Així i tot els nois i noies van fer un bon partit, tot i que, com ja és habitual, van començar una mica adormits, però a poc a poc van anar entrant en el partit, amb passes més precisos i joc més fluid.
Molta feina al davant encara amb aquest jove equip, amb molts canvis respecte a l'any anterior, però amb moltes ganes d'aprendre i passar-ho bé.

Aleví Femení Igualada  4  –  Aleví Mixt  12

Aleví Masculí Igualada 12 –   Aleví Mixt   4

L'Aleví es presentava amb gairebé tota la plantilla en el seu 1er desplaçament, aquesta vegada a Igualada a realitzar un triangular, per seguir amb el treball de pretemporada als partits amistosos.
Al primer partit s'enfrontaven a l'Aleví Femení de l'Handbol Igualada, i van ser capaços d'assolir la major part dels objectius que en Carlos i en Joan els hi demanaven, fins-hi tot aconseguien guanyar de manera còmoda les 4 parts del partit.
Al segon partit s'enfrontaven a l'Aleví Masculí de l'Handbol Igualada, els locals eren molt agressius en defensa i els nostres es veien massa estressats davant aquesta circumstància, i això els feia perdre massa pilotes, i sobretot, ens va provocar estar massa estàtics en atac, cosa que sí que no va agradar massa als nostres entrenadors. Val a dir, que la normativa diu que no es pot treure la pilota de la mà si la tens en possessió, i l'àrbitre local ho va permetre en tot moment.
Ara els nois i noies d'en Joan i en Carlos de ben segur que treballaran de valent per intentar ser més regulars en el treball als objectius que es marquen.

CH Sant Andreu de la Barca  28  -  Infantil mixt  19

Molt bon partit el disputat aquest dissabte a la tarda al pavelló 11 de setembre de Sant Andreu. Amb només 7 efectius, els nois/es de Cecili i Albert van fer un partit seriós, amb una bona defensa i un excel·lent atac. El partit va començar amb petits avantatges pels esparreguerins, però de seguida l'equip local es va avançar. A mitjans de la primera part, el cansament va començar a afectar els nostres, i es va notar encara més quan el Sant Andreu va canviar completament al seu equip inicial. A la represa, els nostres van tornar a agafar aire i amb accions ofensives de gran mèrit van començar a igualar el marcador, però igual que a la primera part, els minuts finals van castigar molt als nostres i el partit va acabar amb un 28 a 19. Massa diferència pel que es va poder veure.

C.H. Vilanova del Camí  12 -  Cadet Femení  24

Bon partit el disputat per les noies del Cadet, inici amb bona defensa 5-1 de les nostres que dificultava molt l'atac de Vilanova i aconseguíem robar moltes pilotes, tot i que lamentablement l'abús del bot no és traduïa en bons contraatacs. En atac posicional algunes accions col·lectives de mèrit però no teníem la fluïdesa que esperàvem. Així arribem al descans 5-10 al marcador. A la 2 part i sempre des de la defensa i porteria molt forta, trobem un bon ritme de partit amb constants penetracions des de l'extrem de Martina i bons tirs exteriors de les 1 línies. Correm els contraatacs molt bé i marxem al marcador, final 12-24 en un bon partit en conjunt de les nostres, superiors físicament a l'equip de Vilanova del Camí.A continuar treballant per aquest camí.

C.H. Igualada  32  -  Cadet masculí  41

Segon partit de pretemporada el disputat a Igualada pel cadet masculí del club. Inici igualat al marcador on els atacs estaven per sobre de les defenses. Les bones circulacions de pilota dels igualadins portava de corcoll a la defensa visitant. Això s'havia de sumar que l'atacat esparreguerí no rutllava com era d'esperar, només les accions individuals mantenien el resultat amb avantatges mínimes. Un canvi a la posició d'avançat a la defensa, i una pujada de la intensitat provocava que s'alentís la circulació de pilota, facilitant la feina a la resta de companys. Així arribaven al final de la primera part amb una escassa diferència de 14-17 a favor dels visitants.
A la represa del partit, ja s'ha notat una millora a l'atacat, l'handbol Esparreguera començava a trenar bones accions, passes i va, penetracions sense pilota de les primeres línies aprofitant els espais deixats per la defensa local. A més a més, la defensa esparreguerina millorava i provocava perdudes de pilota dels locals, generant contraatacs ben finalitzats. Al final del temps reglamentari, 32-41, un resultat amb molts gols que mostra clarament que encara estem en pretemporada. Ara toca seguir entrenant per millorar.