divendres, 14 de setembre del 2018

Aixo ja comença!!

Aquest cap de setmana la majoria dels nostres equips comencen la pretemporada, amb la disputa de diversos partits amistosos. Després de tants mesos, estem ja desitjant tornar a gaudir de l'Handbol i de ben segur que els nostres nois i noies estan desitjant ja començar. Tres partits al Pavelló de El Castell al dissabte al matí i un a Sant Feliu també el dissabte composen la jornada d'aquest cap de setmana. Ho expliquem

Benjamí Mixt-C.H.Sant Esteve Sesrovires

Amb canvi d'entrenadors inclòs, ja que aquest any estan dirigits per la Marina i el Nico, els nois i noies del Benjamí tornen a les pistes després d'haver començat els entrenaments aquesta mateixa setmana, i ja van demostrar que tenen moltes ganes de començar aquesta nova temporada, en la que esperen aprendre molt i passar-ho molt bé.


Aleví mixt-Club Handbol VIlanova Hipersimply

L'Aleví és un altre equip que ha canviat d'entrenadors, aquest any seran en Joan i en Carles qui estaran al davant de l'equip, que afronta una temporada plena de reptes, ja que enguany participarà en la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol, on de ben segur tractaran de fer un gran paper.

Cadet Femení-C.H. Igualada

Amb els mateixos entrenadors i amb la incorporació d'en Alvaro, les noies d'en Sergi i Cesar començaran la seva pretemporada contra un rival difícil. Les noies aspiren a repetir la bona temporada realitzada la campanya anterior.

C.H. Sant Llorenç-Sant Feliu-Cadet masculí

També rival difícil pels nois d'en Carlos i Elsa, que seran l'únic equip que disputarà el seu partit lluny de El Castell. El Cadet masculí és un altre equip que aspira a repetir els bons resultats de la temporada anterior, tot i que serà molt complicat.


Ja estem desitjant llegir les cròniques dels partits la propera setmana!!

El Prebenjamí mixt i el Infantil mixt descansaran aquesta setmana.

Molta sort a tots els equips!!, us hi esperem per gaudir de l'Handbol a casa!