divendres, 31 d’agost del 2018

Tornem a la feina !!


La setmana vinent comencen els entrenaments els nostres equips, amb moltes ganes ja de tornar a l'activitat després de les vacances d'estiu

Sis són els equips que iniciaran la temporada enguany, amb la idea que més endavant algun dels equips de la base es pugui desdoblar, en especial l'Aleví, que participarà aquest any per primera vegada en la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol. Us els presentem

Prebenjamí mixt: Dirigits per en Toni, que contarà amb la col.laboració de la Judith i en Zinnedinne, dos joves que s'incorporan aquest any al nostre Staf técnic,  i com l'any passat, no estaran en competició, però tindran l'oportunitat de disputar alguns partits amistosos per anar entrant en la dinàmica de la competicio

Benjamí mixt. Serà la Marina qui es farà càrrec d'aquest equip, amb l'ajuda d'en Nico, un altre dels nostres joves que ens ajudarà en la part tècnica. Competiran com ja és habitual en la competició organitzada pel CEBLLOB, amb moltes ganes d'aprendre i passar-ho bé.

Aleví Mixt. Sota el comandament d'en Joan i en Carles Jr. que torna al club després de un any en que no ha pogut estar amb nosaltres, el nostre Aleví afronta aquest any el repte de competir en la competició organitzada per la Federació Catalana d'Handbol, sens dubte un salt important pels nostres nois i noies i que esperem que gaudeixin força.

Infantil Mixt. Després de la bona temporada de l'any passat, amb un any mes d'experiència, els nostres infantils, dirigits aquest any per en Cecilio i en l'Albert, també acabat d'incorporar aquest any al Staff tècnic, seguiran competint al torneig organitzat pel CEBLLOB, amb ganes de seguir aprenent.

Cadet Femení. De nou sota el comandament d'en Sergi i en Cesar, l'equip contarà aquest any amb la col·laboració d'en Alvaro. El seu objectiu serà el de consolidar-se a la categoria i preparar el salt a juvenil, després de la bona temporada passada.

Cadet Masculí. En Carles i l'Elsa repetiran com a tècnics en aquest equip, que després
dels èxits de la temporada passada, buscaran millorar i seguir gaudint de bones jornades d'handbol

També contarem aquest any amb la presència d'en Marc, que s'incorporà com a preparador físic, al que volem donar la benvinguda i desitjar molta sort.

I per sobre de tots, per segon any, estarà en Joan, el nostre coordinador esportiu, al que desitgem molta sort en aquesta nova temporada plena de reptes.

També volem agrair als pares i mares que actuaran aquest any com a delegats, ajudant al cos tècnic i a la directiva a què tot rutlli, gràcies, David, Miguel, Veronica, Sergi, Luis, Joaquim, Ines i Antonio.

També gràcies al nostre arbitre, en Sergi, per la seva tasca.

I per últim no volem deixar passar l`oportunitat d'agrair la seva col·laboració a aquelles persones que han estat amb nosaltres i que per diferents raons aquest any no poden continuar. Així, gràcies també a Jesus, Manel i Sergi (tot i que sembla que aquest darrer ens troba a faltar i potser ens vindrà a ajudar algun dia)