dilluns, 17 de setembre del 2018

Primers partits de pretemporada

Aquest cap de setmana s'han celebrat els primers partits de pretemporada, en què els nostres Benjamins, Alevins i els dos equips Cadets han començat a preparar la temporada d'enguany.

Bon balanç de joc en general, especialment si tenim en compte que alguns dels equips porten molt pocs entrenaments. Hem vist també moltes ganes i molta il·lusió, i ens ho hem passat molt bé. Quant als resultats, tres victòries i tres derrotes ha sigut el balanç

Prebenjamí    4     -     C.H. Sant Esteve Sesrovires12

A la primera part del Benjamí els nens estaven molt adormits i els ha costat defensar, però a la segona part els nostres jugadors han despertat i han defensat molt millor.
A la tercera i quarta part han fet molt bon atac i una molt bona defensa. Tot i que hi ha moltes coses que s'han de millorar, els nostres nens han demostrat que tenen molt de potencial i això amb els entrenaments i les ganes de millorar es veurà.

Aleví I     10      -     C.H. Vilanova Hipersimply    I    6
Aleví II   12      -     C.H. Vilanova Hipersimply    II   2

Ja hi som!
Actualment, l'equip està compost per 15 jugador/es, molts per un equip, pocs per 2! Però els 3 entrenaments que portem, i la prova d'avui amb el Vilanova, han anat molt bé.
Hem pogut organitzar 2 partits de manera simultània, ja que el Vilanova i la Geltrú es troba en les mateixes circumstàncies que nosaltres, i això ha servit perquè tothom pogués tenir més minuts a pista.
Els 2 grups tenien els mateixos objectius, i sortim satisfets de veure com s'han aconseguit, s'ha vist en moments un joc molt dinàmic i moltes intencions de recuperar la pilota en defensa, però sent conscients del molt treball que tenim per davant aquesta temporada, que sens dubte, amb aquestes ganes, gaudirem!
Donar les gràcies a Àlvaro per la col·laboració d'avui ja que en Carlos es troba de Stage al País Basc amb el seu equip, i, la benvinguda a les noves incorporacions (Marc, Edgar, Àlex i Mariona)!
La setmana vinent, més!

Cadet Femení    15    -    C.H. Igualada    30

Bon inici de partit, defensant bé i atacant els espais que deixava la defensa oberta 3-2-1 d'Igualada. Alternances al marcador arribem a tenir avantatge de 4 gols. Però l'últim tram de la 1 part baixem la intensitat i acabem perdent 11 a 15.
La 2 part desconnexió generalitzada i desconcerts continus, pèrdues de pilota i contraatacs fàcils d'Igualada que augmenta el ritme i intensitat del Joc i nosaltres no aconseguim aturar-les en defensa trigue'm 16 minuts a defensar bé. En atac no sabem aprofitar els espais, fallem molts llançaments per tirar a dalt i fins i tot els 3 penals assenyalats.
El bon equip d'Igualada més rodat i amb bones jugadores sobretot extrem i lateral dret i millor joc col·lectiu aprofitant i s'escapen al marcador. Nosaltres només vam marcar 4 gols en 30 minuts.
Totes les jugadores van repartir-se els minuts amb l'objectiu d'agafar ritme de joc.
A continuar treballant per millorar.

C.H. Sant Llorenç-Sant Feliu"B"    15    -      Cadet Masculí     38

Comença una nova temporada pel Cadet masculí, primer test de pretemporada el disputat a St. Feliu, els esparreguerins s'enfrontaven al cadet B de St. Llorenç. El partit començava amb moltes imprecisions per part dels dos equips, es notava que són els inicis de la temporada. Fins al minut 10 de la primera part, el resultat era igualat, però a partir d'aquest moment, la defensa dels visitants començava a treballar col·lectivament i amb més intensitat, provocant errades i tallant la circulació de la pilota, que fins aleshores el St. Llorenç l'executava amb molta facilitat. Així arribaven al final dels primers 30 minuts amb una clara avantatge pels visitants. A la segona part, el guió del partit no ha canviat, l'Esparreguera es mostrava superior a l'equip local format per jugadors de primer any, i amb la pressió defensiva els hi era prou per recuperar pilotes i sortir al contraatac. En atac estàtic, es van veure algunes accions de mèrit, però també que queda feina al davant per arribar al nivell desitjat pels entrenadors segons les seves paraules. En resum, un partit per provar coses, fer una primera presa de contacte amb altres equips i seguir preparant la temporada.