divendres, 8 de juny del 2018

Prèvia jornada 9 i 10 de juny



S'acosta el cap de setmana, i, com sempre, torna l'Handbol!!

Es nota ja que les competicions oficials es van acabant, i comencen els tradicionals torneigs d'estiu. En aquesta situació es troben Prebenjamí, Benjamí i Infantil, que aquest cap de setmana participa'n en diferents activitats;

Prebenjamí i Benjamí participaran en el torneig organitzat pel C.H. Ràpid Cornella aquest dissabte, una oportunitat per passar-ho bé gaudint del nostre esport i de relacionar-se amb diferents equips, lluny ja de la pressió de la competició, ara el que compte és aprendre i passar-ho bé.

El Infantl per la seva banda participarà en diumenge al Torneig Convisport 2018, organitzat per l'equip dels Maristes de Rubí, també amb la idea de gaudir del dia i aprendre.

Pel que fa a la competició oficial, dis partits a El Castell aquest dissabte, l'Aleví jugarà el que serà el seu ultim partit oficial de la temporada, i s'enfrontarà al SEA Escola Barrachina. Els nois han fet una gran temporada i de ben segur que voldran acabar-la amb un bon partit.

I l'altre partit oficial del dissabte és el que enfrontarà al nostre Cadet masculí 2003 contra l'Esportiu Castelldefels. El partit correspon a la semifinal de la Copa Federació, i donarà accés per tant al guanyador a la final de la competició. Els nois d'en Carlos i Elsa ho donaran tot per aconseguir la victòria, i des de aquí ús emplacem a fer-los costat el dissabte a partir de les 10:30.

Us esperem!! No ho us perdeu!!