dimarts, 12 de juny del 2018

Cròniques jornada 9 i 10 de juny

Bona jornada pel que fa als partits de competició, ja que tant l'Aleví com el Cadet masculí 2003 van guanyar els seus partits. Especialment important és la victòria del Cadet, ja que ha aconseguit classificar-se per a la final de la Copa Federació, que disputarà el diumenge dia 17
a Bordils enfront dels barcelonins de l'Aula, rival ja conegut d'aquesta mateixa temporada.

També van disputar partits els equips Prebenjamí, Benjamí i Infantil, en aquest cas amistosos, ja que tots tres van participar en diferents trobades, els dos primers a Cornella i el Infantil a Rubí.


Prebenjamí / Benjamí - Trobada Cornella

Aquest cap de setmana ha esta molt intens pels nostres nens més petits, ja que dissabte al matí han estat participant en un torneig a Cornellà. En aquest han jugat tres partits en els quan hi ha agut una defensa molt bona per part dels nostres nens, també hi ha hagut algunes jugades molt bones. Seguidament han jugat un partit de nens contra fills, en aquest partit s'ho han passat molt bé i s'han divertit moltíssim


Aleví 11 - SEA Escola Barrachina 5

 Último partido de liga de los alevines con un final muy bueno. Ganando 3 partes y empatando una. En especial destacar el robo de balón en todas las partes y las ayudas defensivas. En ataque las cosas salen solas cuando se pone orden y el balón fluye con rapidez y aprovechando el ataque al espacio y en carrera.

Este ha sido el ultimo partido de Sergio como entrenador, ya que el próximo, por temas laborales, no podra continuar con sus tareas de entrenador.
Des del club solo tenemos palabras de agradeciemiento para ti, Sergio, has sido un placer tenerte con nosotros, no solo por tus cualidades técnicas como entrenador, sino por tu calidad humana. Te deseamos lo mejor para el futuro y esperamos volver a tenerte con nosostros muy pronto.

Tambien Sergio ha quedido dedicarnos unaspalabras
:

" Agradecer
al club toda la confianza diapositada en este equipo y en mi.
Y a este magnifico equipo en el que he disfrutado durante 2 años, es dificil que en unos cuerpecitos tan pequeños haya una persona con unas cualidades tan grandes"


Infantil - Torneig Convisport Rubi 2.018

L'Infantil Mixt acomiada la temporada sumant una nova experiència, enfrontant-se a 2 equips Federats com són l'Handbol Terrassa i el Maristes de Rubí.
A nivell esportiu, han estat poc competitius avui, amb el Maristes s'han vist molt inferiors físicament degut a la corpulència dels locals, que eren tots de 2on any, i amb el Terrassa han competit una part però a la 2a s'han vist superats amb claredat.
El Torneig ha constat d'un format Triangular durant el matí de diumenge, que ha acabat amb l'entrega d'un Trofeu i medalles a cada equip, i ha estat ben organitzat pel club Local.
Lamentar el "susto" que ens ha donat l'Albert, que ha patit una baixada de tensió durant el 2on partit i ha hagut d'estar ates pels serveis mèdics però no ha passat d'aquí, i ja es troba recuperat!


Cadet masculí 2003 34 - H. Castelldefels 32

Gran assistència de públic al pavelló del Castell per veure la primera semifinal de la Copa Federació Cadet Masculina. L'ambient era fantàstic, una afició, que abans de començar el partit ja estaven fent soroll i animant com sempre.
Un inici molt igualat, no deixava que les diferencies passessin de dos gols, la defensa 5-1 pressionant mantenia a ratlla la potent primera línia castelldefelenca. Així l'Esparreguera sempre es mantenia per davant al marcador. Finalitzats els primers trenta minuts, els locals marxaven amb un petit avantatge de dos gols, 16-14.
A la represa tot semblava que seguia igual, però els visitants pujaven el ritme i aconseguien empatar al minut 40 a 20 gols. És aleshores quan els esparreguerins van prémer l'accelerador i amb un parcial de 7-3 provocaven que el rival demanes un temps mort per aturar aquesta reacció. Així a deu minuts del final l'handbol Esparreguera disposava d'un avantatge de 4 gols, 27-23.
El temps mort dels visitants, va tenir l'efecte desitjat, i arribàvem al minut 58 amb un 32-31, tan ajustat, que l'emoció i els nervis al pavelló es podien tocar amb les mans. Dues accions no gaire clares, deixava als esparreguerins amb quatre jugadors a la pista, amb un penal en contra i 33-32 en el marcador. La tensió a la pista es podia tallar amb un ganivet, el xiulet sonava i el penal era aturat pel porter local Carles, que evitava l'empat a 24 segons del final. Amb possessió a favor, els entrenadors locals demanaven temps mort per organitzar l'atac amb quatre jugadors de camp. A la represa, tres passades, i una final del Pau Bonet al forat per aprofitar la velocitat d'Alejandro, posava el definitiu 34-32. Amb el xiulet final es donava via lliure als nervis acumulats durant tot el partit, l'Handbol Esparreguera es classificava per primera vegada per una final de copa. Enhorabona als jugadors que han fet una feina increïble, i també a aquesta magnífica afició que sempre acompanya a l'equip i empeny amb la seva força. Ara toca prepara la final, i diumenge 17, a les 11:15 a Bordils enfront un vell conegut, l'Aula de Barcelona, a gaudir d'aquest partit.