dilluns, 4 de juny del 2018

Cròniques jornada 2 i 3 de juny

Gran cap de setmana el dels nostres equips, ja que tots van aconseguir la victòria aquest cap de setmana. A més, mostrant un bon nivell de joc i molt bones sensacions.

Cal destacar la victòria del Cadet masculí 2003, que el dissabte es va classificar per a les semifinals de la Copa Federació.

Benjamí 12 - CH Cooperativa Sant Boi 4

Últim partit a casa el que van disputar els nois/es de Cecilio i Alvaro i les sensacions no podrien haver estat millor. El partit més complet de la temporada si deixem de banda el disputat fa dues setmanes contra el líder, però aquesta vegada el resultat va ser totalment favorable als locals. Totes les parts guanyades amb una molt bona defensa, ràpides transicions ofensives i una millor definició de cara a porteria. Tots els jugadors locals van mostrar un molt bon nivell i van fer bones accions combinatives, abusant molt poc del bot i si buscant al company de seguida que hi havia una desmarcada. La setmana vinent darrer partit, a Cornellà, esperem que segueixin mantenint el llistó tan alt.

CE Molins de Rei 4 - Aleví 12

Excelente partido de nuestros alevines el sabado! Despues del partido de la semana pasada, del que salirmos con mal sabor de boca, esta semana a sido todo lo contrario. Un partido a primera hora de la mañana que nos hacia ya pensar que iban a salir dormidos, pero el partido fue todo lo contrario destacar en defensa la interceptación de balón a un atacante impar que nos hacia recuperar rápido el balón y meter gol. En ataque el juego rápido de balón y atacando rápido al espacio y en carrera nos daba mucha movilidad de juego para resolver las acciones!
Felicitar a los 7 Campeones que vinieron y nos hicieron disfrutar de la mañana !!!

La Salle Bonanova Atletic 29 - Cadet mascui 2003 30

Un altre pas endavant, el Cadet 2003 aconsegueix el bitllet per les semifinals de la Copa Federació. En aquesta ocasió visitaven la pista de La Salle Bonanova. El partit començava amb molta igualtat, sense fer un gran desplegament de joc, tots dos equips, mantenien el marcador a ratlla, mínimes diferències d'un gol o empats, mostraven la gran intensitat que es veia al camp. A dos minuts del final dels primers trenta minuts, un parcial de dos a zero a favor dels locals posava el 17-16 amb el que s'arribava al descans. Un inici amb dubtes, provocava que els barcelonins obressin una petita escletxa en el marcador de tres gols. És aleshores quan apareix al camp Zinedine, col·locat a la posició d'avançat de la defensa, comença a aportar aquest plus d'intensitat que conjuntament amb els seus companys recuperaven pilotes i provocaven pèrdues dels locals. No es quedava només en defensa l'aportació de Zinedine, agafava el comandament de l'atac, dirigint als seus companys, portant serenor i seny a les jugades que feien que a poc a poc els esparreguerins agafessin distancia al marcador, així arribaven quan faltaven dos minuts pel final, i l'handbol Esparreguera gaudia d'un avantatge de tres gols, 27-30, però un últim intent per part dels barcelonins amb pressió a tot el camp, posava una mica més d'emoció al final del partit, però no va ser prou per capgirar el marcador. 29-30, i com dèiem al començament, una passa més per seguir lluitant, ara, el cadet 2003 es trobarà amb el Castelldefels, lluitaran per una plaça a la final de la Copa. Desitgem tota la sort del món a aquests nois, que passi el que passi d'aquí endavant (com deia algun aficionat), han realitzat una gran temporada.