dilluns, 28 de maig del 2018

Cròniques jornada 26 i 27 de maig

Desigual cap de setmana pels nostres equips, amb una victòria, la del Cadet masculí 2003 que el classifica per a quarts de final de la Copa Federació, un empat de l'Aleví i dues derrotes, la del Benjamí i la del Cadet femení, derrota amb la qual les nostres noies finalitzen la seva participació en competicions oficial aquesta temporada.

Sant Pere de Ribes Escola les Parellades 9 - Benjamí mixt 7

Bon partit dels nois i noies d'en Cecilio i Alvaro aquest dissabte, tot i la derrota. Els nostres han mostrat el seu creixement a la pista i cada cop es mostren més competitius. Malgrat això, cal encara millorar aspectes del joc col·lectiu, però bon balanç general del partit

Aleví mixt 8 - Handbol Montbui 8

Partido difícil el que nos hicimos a nosotros mismos, a pesar del empate. Las pérdidas de balón y la defensa pudieron con nosotros, nos costó concentrarnos y meternos en el partido. En ataque las cosas, cuando se ponen ganas y constancia salen solas y fluidas, facilitando el juego al espacio y no solo utilizando el bote como recurso.
No podemos estar 1 minuto defendiendo y descuidarnos 1 segundo porque eso genera la oportunidad para que metan gol.
Hemos de seguir trabajando!!

Cadet femení 12 - Sant Feliu-Sant Llorenç 25

Partit de tornada de quarts de final de la copa federació, l'Esparreguera no ho tenia gens fàcil, ja que havia de remuntar una diferència de 5 gols contra un equip físicament molt superior, a més el nostre cadet comptava amb les sensibles baixes de dues de les jugadores més en forma en aquest últim tram de temporada: Nerea Villarrubia i Martina Ribes.
Així i tot l'equip va sortir al camp amb la lliçó apresa, i va posar en pràctica tot el que s'havia treballat durant la setmana, des de bon inici ja es va veure que el partit seria complicat, el 2-2 en el marcador al cap de 10 minuts de joc demostrava que cap dels dos equips es deixaria fer gols amb facilitat, cosa que no ajudava al nostre cadet. Sense ser un partit gens dur, les defenses s'imposaven als atacs i en una primera part força igualada s'arribava amb un marcador de 6-9 favorable al Sant Llorenç, cosa que ampliava el global en 8 gols, una diferència difícil d'igualar.
A la represa, uns minuts inicials de desencert feien que el Sant Llorenç s'escapés en el marcador, ampliant encara més l'avantatge i deixant l'eliminatòria pràcticament decidida. Amb gairebé 20 minuts per davant, es presentava el moment que totes les jugadores poguessin participar del partit i poder acomiadar-se d'una temporada que s'acaba amb un balanç força positiu i començant a fixar la mirada en la propera.

OAR Gràcia "B" 28 - Cadet masculí 2003 31

Partit de vuitens de final el disputat el dissabte a Sabadell, els nois del Carlos i l'Elsa s'enfrontaven al sempre competitiu Oar Gràcia. El partit s'iniciava amb un parcial de 0-3 a favor de l'Esparreguera, però de seguida els locals es posaven les piles i reduïen la diferència fins a empatar a 4. Aleshores, en el marcador no hi havia grans diferències, era un estira-i-arronsa per part dels dos equips. L'Oar Gràcia amb una gran primera línia feia trontollar la defensa Esparreguerina, quan no trobaven forat pel mig, donaven pilotes als seus extrems que tenien molta eficàcia, en contra, la porteria visitant no acabava d'estar fina, afavorint l'alt percentatge dels extrems sabadellencs. Un parell d'errades en atac, feia que l'Oar agafes per primera vegada un avantatge de quatre gols que mantindrien fins al final dels primers trenta minuts, acabant amb un resultat de 18-14.
Després del descans, els del Baix Llobregat, sortien amb un altre tarannà...la defensa pujava línies i pressionava més als laterals, provocant precipitació i alguna perduda de pilota. A poc a poc i amb seny, el Cadet 2003, anava reduint la diferència, el porter visitant començava a agafar confiança, això esperonava als jugadors que en arribar a cinc minuts del final el resultat era de 26-26. A partir d'aquest moment, la intensitat i emoció es va multiplicar per mil, els vallesans marcaven primer i seguidament empataven els esparreguerins, era tanta la igualtat que només un petit detall podria canviar el rumb del partit. Arribat al minut 27:55, amb empat a 28, una acció dels locals, provoca un penal just i l'exclusió del màxim anotador dels esparreguerins Alejandro.
Semblava que els astres es giraven en contra del Cadet 2003, però és a les hores quan apareix la figura del porter esparreguerí Carles, primer, desviant el penal, i seguidament, aturant els tres atacs següents dels locals. Això, tot i ser un jugador menys, els esparreguerins han aprofitat cada atac dels últims dos minuts per marcar tres gols, que al final era la diferència que lluïa al marcador, 28-31, gran victòria i gran segona part.

Felicitats nois!!! Arribar a quarts ja és un gran èxit.

Nota del club

El Cadet femení ha acabat aquesta setmana la seva participació en competicions oficials. Comandades aquest any per en Sergi Gibert, en Cesar Carrera i en Jesús Capon, les noies han disputat enguany la seva primera temporada complerta a la Federació, una magnífica temporada on s'ha vist una gran evolució de l'equip, hem pogut gaudir de molt bons partits tant a El Castell com a fora, i ha suposat la consolidació del grup, que recordem està integrat per cadets i infantils de segon any. Estem desitjant ja que comenci la pròxima temporada, on seguirem gaudint de bon handbol femení a Esparreguera, i on de ben segur les nostres noies tornaran a donar molta guerra!!