dijous, 24 de maig del 2018

Prèvia jornada 26 i 27 de maig

Comença a notar-se que les competicions oficials van acabant, i això es tradueix en la disminució de l'activitat d'aquest cap de setmana, amb només quatre partits, dos a El Castell i dos a fora.

Comencen pels de casa, l'Alevi, després del mal regust de boca de la setmana passada rebrà a l'Handbol Montbui, un dur rival amb el qual els nostres s'hauran d'esforçar molt per obtenir un bon resultat.

A continuació serà el torn del Cadet femení, que haurà de remuntar un desavantatge de 5 gols amb el Sant Llorenç-Sant Feliu si vol superar la eliminatoria de vuitens de final de la Copa Federació i seguir endavant en la competició. Un partit i un rival força complicats, però les nostres noies sortiran a donar-ho tot, molta sort.

Ja lluny de El Castell, al matí el Benjamí viatjarà de nou fins a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se a l'Escola les  Parellades. Després de les bones sensacions del darrer partit, els nois i noies de En Cecilio I Alvaro, voldran repetir l'alt nivell de joc mostrat.

I ja a la tarda serà el Cadet masculí 2003 qui jugarà la seva eliminatòria de Copa Federació, aquest cop setzens de final, enfront de l'Oar Gràcia de Sabadell, un partit en el qual els nostres ho hauran de donar tot si volen continuar vius a la competició, que recordem és a partit únic.

Molta sort a tots els equips!!

I no voldríem acabar aquesta prèvia sense felicitar els nostres tècnics que, amb els seus respectius equips, han aconseguit ascensos de categoria aquesta passada jornada:

Moltes felicitats a en Joan i en Sergi Obiols, que amb l'Handbol Molins de Rei han aconseguit l'ascens a Segona Catalana, després d'una difícil però magnifica temporada!

I moltes felicitats també a en Serio Almagro i en Carles Pueyo Jr, que amb el C.H. Sant Esteve Sesrovires han aconseguit l'ascens a Primera Catalana, molt bona feina!