dijous, 17 de maig del 2018

Prèvia jornada 19 i 20 de maig

S'acosta el cap de setmana i tornem a tenir un munt d'activitat al pavelló de El Castell, amb una matinal de dissabte plena de partits.

El Benjamí s'enfrontarà al C.H. Vilanova Hipersimply, una nova oportunitat dels nois i noies d'en Cecilio i Alvaro de gaudir del nostre esport. A poc a poc aquest equip va consolidant-se i mostrant uns interessants avenços en el seu joc.

Dos eren els partits de l'Aleví aquest cap de setmana, el que corresponia per jornada contra l'Handbol Molins Blanc i un partit enrederit que els havia d'enfrontar al C.H. Ribes Escola Les Parellades. Malauradament, el partit contra els riberencs ha quedat a tornar ajornat, de manera que només es disputarà el partit envers el Molins. Els nostres volem continuar amb la seva línia de bon joc i resultats dels darrers partits.

A continuació serà el torn de l'Infantil, que, amb el bon regust de la victòria de la setmana passada, tornarà a provar-ho, aquest cop contra el C.H. Ribes, un rival que no posarà les coses fàcils i que farà treballar de valent al nostre equip si vol obtenir un resultat positiu.

Per acabar la matinal de dissabte a El Castell, el Cadet masculí 2003 debutarà en la competició de Copa, en la que va estar exempt en la primera eliminatòria. El seu rival serà el C.H. Sant Andreu. Els nois d'en Carlos i Elsa volen obtenir la victòria per continuar endavant en la competició, però de ben segur que els barcelonins no els hi posaran fàcil.

El darrer partit de dissabte enfrontarà al nostre Cadet femení amb el CH. Sant Llorenç-Sant Feliu, a Sant Feliu, en el partit d'anada de quarts de final de la Copa Federació. Les nostres noies hauran de mostrar el seu millor joc per obtenir un resultat que els hi permeti anar amb possibilitats al partit de tornada la setmana vinent.

Ja en diumenge i per acabar el cap de setmana, el Sènior s'enfrontarà a l'Esportiu Castelldefels, segon classificat del grup i un rival molt complicat. Però és el darrer partit oficial del Sènior aquesta temporada i segur que els nostres voldran acabar-la de la millor manera possible, segur que lluitaran per obtenir un bon resultat.

Prebenjamí i Cadet masculí 2002 descansen aquesta setmana.

Vine a gaudir de l'Handbol! Que no t'ho expliquin!