dimarts, 15 de maig del 2018

Cròniques jornada 12 i 13 de maig

Bon cap de setmana pels nostres equips, on l'Aleví, el Infantil i el Cadet femení van aconseguir la victòria. En canvi Benjamí, Cadet masculí 2002 i Sènior van caure derrotats. El Prebenjamí va jugar també un partit fora de competició, que va servir perquè els més petits del club mostressin allò que han practicat als entrenaments i sobretot per tenir el gust de la competicio.


Cal destacar que la victòria del Cadet femení classifica a les nostres noies per a quarts de final de la Copa Federació, i que amb la seva derrota el Cadet masculí 2002 acaba la seva participació enguany en competicions oficials.


Prebenjamí 4 - Sant Esteve Sesrovires 12

Aquest cap de setmana hem tingut la oprtunitat de gaudir una vegada més d'un partit del nostre Prebenjamí, que enguany no està en competició oficial. Llevat del primer quart que els nois i noies estaven una mica espessos, s'ha notat una bona milloria respecte partits anteriors. Els nois i noies hi posen moltes ganes i cada cop que juguen mostren una bona evolució en els aspectes tècnics del joc.


Handbol Parellades 6 - Aleví 10

Un altre bon partit dels nois d'en Sergio i Manel, continuant en la seva línia de joc i resultats. Cada cop és major la compenetració entre els jugadors i jugadores i es nota un bon evolució, fruit del treball als entrenaments i sobretot de les ganes que hi posen, A seguir endavant!!


Infantil Mixt 20 – C.H. Vilanova Hipersimply 15

Victòria! Els joves jugadors de Joan Obiols tornen a assaborir el gust de la victòria després de moltes sessions i esforços en millorar, premi a la constància dels nostres nois/es!

Els jugadors tenien en el subconscient, que a la 1a fase, van caure de 6 gols de diferència a la pista dels del Garraf, però que van demostrar la seva progressió superant-los per 7 gols a casa seva a la 1a volta de la 2a fase, i encaraven el partit amb il·lusió, tot hi que minvats d’efectius, en part perquè 2 dels Alevins de 2n any es trobaven donant un cop de mà a Sant Pere de Ribes als Alevins.

L’equip es comença a trobar còmode amb la nova defensa 5.1, que els permet estar més junts i ajudar-se quan fa falta més fàcilment, i això ha permès fer una primera meitat de llibre, deixant als visitants en només 5 gols i sent molt superiors en el joc. En l’aspecte defensiu destaquem el paper d’Alexis, capaç d’aturar a un jugador físicament molt superior que en partits anteriors ja ens va fer 15 gols en un partit.

Tot hi una millora dels visitants en la 3a part, que els ha permès ficar-se molt a prop en el marcador, els nostres han sabut seguir picant pedra i treballar acció rere acció per acabar enduent-se el partit. En el vessant ofensiu destaquem la mica de paciència que comencem a tenir a la 1a línia per acabar trobant el forat en la defensa rival, i a poc a poc la millor aportació des dels extrems!

Felicitar a tot el grup per la victòria i, sobretot, en la manera d’aconseguir-la, aquest és el camí!

Cadet femení 26 - C.H. Sant Andreu de la Barca 22

Bon partit del nostre cadet femení el que s'ha jugat aquest cap de setmana al pavelló de El Castell d'Esparreguera, on les noies de Sergi Gibert es jugaven el pas a quarts de final de la copa federació.

El rival, un vell conegut de la població veïna, el Sant Andreu de la Barca. Aquesta eliminatòria de vuitens de final es jugava a partit únic i l'atzar ha volgut que es jugués a casa nostra. Les nostres noies sabedores de la importància d'aquest vital partit de cara la competició van sortir molt concentrades i van demostrar una solidesa en defensa que constant que feia dies que no veiem, això juntament amb un acceptable atac, feia que des d'un bon inici l'equip local anés ampliant la diferència en el marcador, als primers quinze minuts ja es guanyava de 5 gols, moment en què l'entrenador local va aprofitar per donar minuts a la resta de jugadores per tal que totes fossin partícips del partit. Tot i entrar gent de refresc, no es va poder mantenir el bon nivell de joc i les noies de Sant Andreu van aprofitar per retallar distàncies en el marcador, arribant a la mitja part amb un marcador de 13-12.

A la represa, l'Esparreguera va tornar a presentar el mateix equip d'inici per intentar tornar a distanciar-se en el marcador i el joc va tornar a millorar, d'aquesta manera el marcador tornava a ser força favorable i es va arribar a un plàcid final de partit que es va guanyar per 26-22 i s'aconseguia el pas als quarts de final de la copa federació que es jugarà a doble partit contra el Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat.


Sant Llorenç Sant Feliu "B" 24 - Cadet masculí 2002 18

Aquest cap de setmana s'iniciava la Copa Federació Catalana Masculina.
La competició, que és a partit únic, enfrontava el Sant Feliu B al Cadet 2002.

El partit es preveia molt igualat, i així va ser en moltes ocasions però la defensa 3:3 local provocava errades en el nostre atac minvant per moments l'empenta de l'equip. No obstant això, i encara que les errades i el desànim d'alguns jugadors que han arribat al final temporada cansats i una mica desmotivats, es va competir. Però les lesions de dos jugadors en l'últim quart de partit feia que l'ansietat augmentés creant discussions amb el arbritatge que van ser sancionades sense més incidents.

Final de la competició durant aquesta temporada per a un equip que necessita molt treball dur i temps per poder treure profit i gaudir d'aquest esport.

Gràcies Aurora, Josep, Sergi i Carme per la vostre dedicació a l'equip i recolzar-me en tot moment.

Als pares que són un exemple d'afició sempre al costat de l'equip animant, recolzant, respectant i facilitant molt la feina del cos tècnic.

Al club gràcies per aquesta primera temporada m'he sentit com a casa de veritat.

I als jugadors sense els quals res d'això tindria sentit us deixo l'última xerrada...

Jo hi crec i tu?


C.H. Sant Andreu 28 - Sènior 23

Aquest diumenge el sènior masculí del club havia de matinar per anar a jugar a la pista del Sant Andreu de Barcelona, un intranscendent partit, ja que cap dels dos equips es jugaven res a la competició, un cop més el nostre equip es presentava amb molt pocs efectius per jugar el partit però així i tot van intentar posar les coses difícils a l'equip rival.

L'equip local amb un ampli repertori de jugadors i una bona intensitat de joc, ràpidament es va posar a 3 gols d'avantatge en el marcador i tot semblava que aquest partit podria ser un malson pel nostre equip, però a poc a poc es va anar ajustant la defensa i tot i que l'atac no era del tot fluid, s'anaven marcant gols que ajudaven a aguantar el resultat, d'aquesta manera s'arribava a la mitja part amb un esperançador empat a 11 gols.

Als primers minuts de la represa va continuar la mateixa tònica i inclús ens vàrem poder avançar en el marcador, però dues exclusions gairebé consecutives, feien que l'equip rival es tornés a avançar en el marcador. Tot i el bon fer dels nostres jugadors, el cansament va començar a passar factura i se succeïen errors defensius que es convertien els gols del rival que anava augmentant l'avantatge en el marcador en els últims minuts arribant a un 28-23 final.






Nota del club

Com comentàvem al principi, el cadet masculí 2002 ha finalitzat amb el partit d'aquesta setmana la seva participació en competicions oficials. Per davant queda encara un mes llarg de temporada, per acabar amb el torneig de Festa major que celebrarem al juliol.

Des del club volem significar l'enorme feina realitzada per tot el grup, pares i mares, tècnics i en especial als jugadors, que han sabut estar a l'altura de les dificultats i que ens han regalat amb una magnífica temporada, plena de compromís, esforç i treball. Estem desitja'n ja començar la nova temporada, on el grup afronta encara reptes més difícils, amb el seu pas a juvenils, però que estem segurs sabran resoldre amb el mateix esperit que han mostrat aquesta temporada.... perquè...

Jo també i crec!

Nosaltres també hi creiem!!