divendres, 11 de maig del 2018

Prèvia jornada 12 i 13 de maig

Un altre cap de setmana amb molta activitat el que s'acosta, i amb força partits al pavelló de El Castell.

El dissabte al matí tindrem a l'infantil jugant a casa amb el C.H. Vilanova, l'únic rival al qual els nostres han guanyat aquest any, que és el del debut de molts dels jugadors d'aquest equip. Segur que voldran repetir victòria.

També tornarem a veure al Prebenjamí a les pistes de joc, una nova oportunitat de què els més petits ens ensenyin el que han practicat als entrenaments i gaudeixin de la competició.

Tancarà la matinal de dissabte a El castell el Cadet femení, que té un important partit contra C.H. Sant Andreu de la Barca. Les noies d'en Sergi i Jesús iniciaran la competició de la fase final de la Copa Federació, amb l'objectiu de fer un bon partit i passar a la següent eliminatòria. No ho tindran facil pero alla estarem per animar-les.

També en dissabte però a Sant Pere de Ribes, el nostre Aleví s'enfrontarà amb l'equip local amb la idea de continuar amb la bona línia de joc i resultats mostrats al llarg d'aquests darrers partits.

Tancarà el dissabte el cadet masculí 2002, que s'enfrontarà a Sant Feliu al CH Sant Llorenç-Sant Felliu "B", en la primera eliminatòria de la Copa Federació, que s'inicia aquest cap de setmana. Els nostres volen obtenir un bon resultat per continuar endavant en la competició.

I finalment el Sènior s'enfrontarà a Barcelona al CH Sant Andreu, amb l'objectiu de continuar amb la millora de joc dels darrers partits i obtenir un bon resultat.

El Benjamí descansarà aquesta setmana i el Cadet masculí 2003 no tindrà partit, ja que està exempt de participar en la primera eliminatòria de la Copa Federació, que s'inicia aquest cap de setmana.

Us hi esperem al pavelló per animar als nostres!! No hi falteu!!