dimecres, 9 de maig del 2018

Cròniques jornada 5 i 6 de maig

Bona jornada la d'aquest cap de setmana, amb les victòries del Benjamí, l'Aleví, el Cadet femení, en el seu partit ajornat amb el CH Montbui i el Sènior. Per contra, els dos Cadets masculins van caure derrotats en els seus enfrontaments, tot i fer bons partits, així com el Cadet femení en el seu partit con CH Sant Joan Despí.

Cal destacar també la classificació de les noies del Cadet femení per a la fase final de la Copa federació

Lycée Bel Air Blanco  6  - Benjamí mixt  10

Aquest dissabte al matí els nostres es van desplaçar a Sant Pere de Ribes per jugar el seu partit contra el Lycee Blanc, equip de la part baixa de la classificació. Només es disposaven de 6 jugadors, però tots van estar a un alt nivell, excepte la primera part, on per les dimensions excessivament grans de la pista i pel fred que feia, als nostres els hi va costar entrar en joc. La segona, la tercera i l'última no van tenir color, grans accions ofensives i sobretot una molt bona actitud defensiva van donar el triomf als esparreguerins. Felicitats, esteu fent una molt bona feina, cal continuar treballant així.

Infantil Mixt 11 - Handbol Claret 24

Partit amb gust agredolç pels noi@s de Joan Obiols.
Primera part disputadíssima, on les defenses eren superiors als atacs, amb lleuger avantatge pels visitants (4 a 5).
A la 2a part, va estar la clau del partit, els visitants van prémer l'accelerador ofensivament i van tancar la seva defensa 5,1 i van atropellar als nostres, que tot i la lluita no van ser capaços de disputar els 12 minuts de tu a tu i el Claret ja guanyava de 10.
La 3a i la 4a part, es va millorar la imatge en tots els aspectes, i la prova de la nova defensa 5,1 dels Infantils va sortir prou bé, i el desavantatge va ser només de 3 gols en les 2 darreres parts, col·locant un -13 en el marcador final.
Val a dir que les altres 2 vegades l'equip no va ser capaç de competir davant un superior rival, i aquesta vegada, a excepció de la 2a part, van mostrar una bona imatge!
Destacar novament la bona actuació de l'Aleví de 1r any Pau, i el debut d'un altre jove, l'Eric Sánchez, anotant 3 gols entre els 2, Felicitats!

CH Montbui   27  - Cadet femení  28

Divendres a la tarda, el nostre cadet femení es va desplaçar a la pista del CH Montbui per jugar un partit ajornat. Aquest partit era molt important per les nostres jugadores, ja que necessitaven un punt per estar matemàticament classificades. El partit que a priori semblava que seria fàcil, a poc a poc es va anar complicant a causa de la fluixa defensa efectuada per les esparreguerines. En atac, tot i les bones combinacions en els primers minuts del partit no acabaven en gol a causa de les bones aturades de la portera rival, així doncs, a poc a poc l'equip local amb el seu pobre joc en atac però constant, anaven agafant un avantatge en el marcador gens còmode pel nostre cadet, arribant al descans amb un resultat desfavorable de 4 gols. A la represa, les noies de Sergi Gibert, van sortir molt més inspirades en defensa i més encertades en atac, cosa que als 4 minuts de la segona part ja haguessin empatat el partit, amb la defensa més ordenada l'equip local ja no trobava tants espais i els hi costava més poder marcar, durant la resta de partit el marcador va estar molt ajustat amb avantatges mínimes d'ambdós equips on qualsevol podia guanyar, per sort, en els darrers minuts les Esparreguerines van estar més encertades i van poder estar per davant en el marcador i poder guanyar els dos punts que les classificava matemàticament per la propera fase.

Cadet femení 17 - CH Sant Joan Despí "B" 22

Diumenge al matí el cadet femení jugava l'últim partit del grup davant el Sant Joan Despí "B" un del millors equips del grup. En aquest partit on cap dels dos equips es jugava res, era perfecte per donar minuts a les menys habituals, així i tot l'equip va donar molt bona sensació i van poder lluitar fins als últims minuts per guanyar el partit tot i anar sempre per darrere en el marcador. Cal destacar la bona feina feta per Martina tant en defensa com en atac i les bones aturades de la nostra portera Paula. El partit finalment va acabar amb un 17-22 però amb molt bones sensacions de cara a la setmana vinent que jugaran l'eliminatòria de vuitens de final. El rival sortirà del sorteig que s'efectuarà demà a les 18:00 h a la seu de la FCH.

H. Poblenou 36 - Cadet masculí 2003 23

Última jornada de la lliga pels nois de l'Elsa i el Carlos, i per acabar lliga, que millor rival que el líder del grup i al seu camp. Tot i l'exigència del rival, els esparreguerins no han començat el partit amb la intensitat que requeria aquest partit. La defensa encara rutllava prou bé, tot i que la qualitat dels jugadors del Poblenou trobaven forats per marcar gol. En canvi, l'atac semblava que no haguessin jugat mai, perdudes de pilota, passes al contrari, llançaments precipitats...amb aquests errors, arribàvem al primer quart amb un resultat de 10 a 3. Aleshores un temps mort i un canvi a l'americana, han provocat una petita reacció en els esparreguerins, una defensa més intensa i un atac sense tantes perdudes feia que amb un parcial de 8 a 5, arribessin al final del primer temps amb un clar 18 a 8 a favor dels locals. A l'inici de la segona part, ja es veia que el partit tindria un altre tarannà. La defensa ha sortit a complicar al màxim l'atac dels líders del grup, i a l'hora d'atacar, ja semblaven els nois que ens han fet gaudir tants partits. Atacs més fluids, amb desdoblament de les primeres línies i bones jugades col·lectives trobaven xarxa rival amb claredat. Així el parcial dels primers 15 minuts de la segona era a favor dels esparreguerins amb un 6-8, tot i la millora, el Poblenou demostrava perquè són els líders del grup, tot i el bon parcial dels visitants, no deixaven que s'apropessin en el marcador. Al final, un plus d'intensitat del Poblenou, hi ha produït una recuperació del parcial de la segona part. Al final, una bona segona part ha fet que l'últim partit de lliga de l'Esparreguera acabes amb bon sabor de boca.
Felicitar als nois per la sisena posició guanyada a la classificació del grup, i a seguir entrenant pensant en la copa. Volem també desitjar bona sort al Poblenou per a la següent fase de la lliga.

E.H. Sant Vicenç-Bar Mi Casa 21 - Cadet masculí 2002 19

El partit comença força igualat, sobretot per la defensa del nostre cadet: intensa, contundent i confiada. Lamentablement a l'atac es mostren imprecisos, allargant les jugades fent carreres en lateral davant la defensa, i per si no n'hi hagués prou un 'quisquillós' arbitre no es cansava de xiular-nos penals en contra que realment es podia haver estalviat. Tot i treure'ns 4 gols de avantatja, els nostres no defalliren sinó al contrari, van mantenir una defensa ferma i lluitadora i van començar a trenar atacs més directes a barraca fins a igualar el partit i mantenir-se 10 minuts gol a munt, gol per sota, lluitant cada passada... un plaer de partit. Llàstima que al final un parell de jugades se'ns van tornar en contra, perquè van merèixer guanyar els nostres. Un partidàs, tot i perdre!

Sènior 33 - AE Aula 26

Un cop més l'equip Sènior d'Esparreguera es presentava a jugar amb nombroses baixes i presentava un equip amb només 6 jugadors tot i que al minut 5 va arribar el setè. El partit no tenia cap importància en el marcador, ja que cap dels dos equips tenia opcions per l'ascens, però evidentment cap dels dos volia perdre. Els esparreguerins minvats d'efectius, van demostrar que quan volen són capaços de fer-ho molt i molt bé, i contra tot pronòstic anaven aconseguint anotar en quasi cada atac i s'arribava a la mitja part amb empat al marcador. A la represa, amb el cansament acumulat dels primers 30 minuts i del partit inter setmanal ajornat on també es va jugar amb només 7 jugadors, les consignes eren clares, jugar a un ritme lent per poder aguantar tot el partit. L'equip barceloní tot i el lent ritme del partit, no podien aturar les bones accions d'Arnau i Ivan que cada cop superaven amb facilitat la defensa rival i quan no podien ja s'encarregava l'extrem Robert on va saber materialitzar la majoria de llançaments. Gràcies al bon atac i a una millor defensa local, el marcador anava augmentant la diferència a favor dels nois d'en Sergi Gibert que completaven un dels millors resultats de la temporada guanyat 33-26.