divendres, 4 de maig del 2018

Prèvia jornada 05 i 06 de maig

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana intens el que s'acosta, amb un bon nombre de partits a El Castell dissabte i diumenge.

Per la jornada s'iniciarà avui mateix, amb el nostre Cadet femení que jugarà a Santa Margarida de Montbui un partit ajornat contra l'equip local, partit molt important per les aspiracions de les nostres noies de classificar-se per a la fase final de la Copa Federació.

Ja en dissabte el nostre Benjamí viatjarà fins a Sant Pere de Ribes per enfrontar-se amb el Lycée bel Air Blanc, partit on els nostres tindran una nova oportunitat de mostrar tot allò que han estat practicant als entrenaments.

Una mica més tard i ja a El Castell, l'Aleví s'enfrontarà amb l'H. Esportiu Castelldefels. Els nois d'en Sergio i Manel volen seguir amb el bon joc dels darrers partits contra un rival que no els hi posarà fàcil.

A continuació serà el torn de l'Infantil, que tindrà com a rival a l'Handbol Claret, un altra oportunitat de seguir creixent com equip i seguir sorprenent amb el nivell que està mostrant enguany aquest jove equip.

Ja a la tarda i quasi simultàniament, els dos Cadets masculins jugaran els seus darrers partits de la primera fase.

El Cadet 2003 jugarà contra el líder i ja campió del grup, l'handbol Poblenou, amb l'objectiu de fer un bon partit i treure el millor resultat possible.

I el Cadet 202 viatjarà fins a Sant Vicenç dels Horts, on jugarà amb l'equip local, un rival més assequible que els anteriors, però que de ben segur no posarà les cases fàcils als nostres, que hauran de lluitar de valent per obtenir un bon resultat.

Ja en diumenge les noies del Cadet femení jugaran a El Castell contra el bon equip de Sant Joan Despí, un partit molt complicat per les noies d'en Sergi i en Jesus

I per acabar la jornada i també a El Castell, el nostre Sènior s'enfrontarà a l'AE Aula "B", un rival amb qui els nostres tractaran de mostrar la millora en joc dels darrers partits.

El Prebenjamí descansarà aquesta setmana


Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?