dimecres, 2 de maig del 2018

Cròniques jornada 28 i 29 d'abril

Bona jornada la d'aquest cap de setmana, amb victòries molt treballades del Cadet femení i del Cadet masculí 2003. L'altre equip en competició, el Cadet masculí 2002, va caure derrotat tot i fer un bon partit.

Cadet femení 30 -C.H. Sant Esteve de Palautordera 29

Aquest cap de setmana el nostre Cadet femení ha aprofitat que no hi havia competició per jugar el partit ajornat contra el Sant Esteve de Palautordera. L'equip visitant es presentava a jugar amb només 6 jugadores i havent jugat un altre partit ajornat el dia anterior, el que feia preveure que el partit seria fàcil però no va ser així. L'equip visitant des de bon inici va sortir a jugar amb una intensitat digne dels millors equips i tot i la mancança de jugadores, les dues primeres línies eren capaç de superar reiteradament la defensa Esparreguerina, que un cop més deixava palesa la seva pobre actitud en el que fins ara era la seva millor arma. En atac les noies de Sergi Gibert tot i jugar amb una jugadora més tenien molts problemes a causa de l'anticipació i intensitat defensiva de l'equip visitant. Així i tot s'arribava a la mitja part amb una mínima avantatge a l'electrònic. A la represa les Esparreguerines van intensificar la seva defensa i van aconseguir fer un seguit de contraatacs que feien augmentar la diferència fins a 5 gols però va ser només un mirall i un cop més els alts i baixos de l'equip local feia que les noies de Palautordera es tornessin a acostar en el marcador fins a empatar quan faltava un minut però aquest cop si, les Esparreguerines es van saber imposar-se a la situació i van marcar un gol en els últims segons que donava una important victòria de cara a la classificació. Resultat final 30-29

Cadet masculí 2003 23 - H. Serradells Andorra 21

Penúltim partit de la primera fase pel Cadet 2003. En aquesta jornada, visitava la pista de El Castell l'Handbol Serradells d'Andorra. L'inici ha estat dominat pels locals, poques perdudes de pilota i una bona defensa feien que anessin agafant diferencia en el marcador, fins a arribar a una màxima renda de 5 gols al minut 17 de la primera part. En aquest moment, la defensa andorrana ha començat a pujar la intensitat, provocant moltes perdudes als locals, aprofita'n-les per realitzar contraatacs i reduir la diferencia a un gol. Tot i la remuntada del Serradells, els esparreguerins han aguantat la pressió, i amb unes recuperacions de pilota en defensa, han tornat ha agafar una bona diferencia, per finalitzar la primera part amb el marcador de 16-12. El segons temps ha sigut una còpia del primer, la renda que portava l'Esparreguera, amb quatre perdudes de pilota s'hi ha eixugat en 10 minuts, a partir d'aquest moment, les diferencies eren mínimes, això si, sempre a favor dels locals. Amb aquesta emoció del resultat, arribem al final del partit amb el resultat final de 23-21. Victòria molt ajustada, on els alts i baixos de l'equip ha fet que la diferencia no fos més gran. Enhorabona per la victòria, i a seguir treballant pel següent i últim de la primera fase.

Cadet masculí 2002 25 - H. Sant Cugat "B" 41

L'equip Cadet 2002 va tornar a enfrontar-se a un dels equips millors classificats de la lliga. Els deu primers minuts van marcar la primera diferència del partit, ja que els nois del Sant Cugat B van saber aprofitar les nostres errades en atac per transformar-les en contraatacs. De mica en mica ens vam anar ficant en el joc i salvant les distàncies, sobretot gràcies a gols treballats des de la individualitat. Així i tot, ens faltava molta anticipació en la contra i els contraatacs van seguir caient. L'actitud de lluita i ganes de millora dels nostres jugadors es va notar a la segona part però no va ser suficient per poder aturar la rapidesa del contrari.