dijous, 26 d’abril del 2018

Prèvia jornada 28 i 29 d'abril

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Pocs partits aquest cap de setmana, ja que els equips que disputen competicions al Consell Esportiu tenen jornada de descans i el Sènior ha ajornat el seu partit fins al pròxim dia 2 de maig. Per tant només els cadets masculins i el femení tindran competició.

Començarem el dissabte a El Castell amb el Cadet femení, que disputarà el seu partit contra el C.H. Sant Esteve de Palautordera, ajornat fa unes setmanes. Les nostres noies buscaran la victòria per mantenir les aspiracions de classificar-se per a la fase final de la Copa Federació, molta sort!

També en dissabte i també a El Castell, el nostre Cadet masculí 2002 rebrà a l'Handbol Sant Cugat. Després de la desfeta de la jornada passada, els nois de Mayka i Aurora buscaran recuperar sensacions i joc davant d'un rival complicat.

I finalment el diumenge, també a El Castell, els nois del Cadet masculí 2003 rebran la visita del H. Serradells d'Andorra, un partit que es promet complicat i on els nostres tractaran de retrobar-se amb el bon joc i continuar la línia de victòries de les darreres jornades.

I com ja hem esmentat, el pròxim dia 2 de Maig, el nostre Sènior viatjarà fins a cambrils per enfrontar-se a l'equip local. Els nostres volen continuar amb la millora de joc que van mostrar en el darrer partir i segur que tractaran d'obtenir un bon resultat.

Aquesta setmana descansen Prebenjamí, Benjamí, Aleví i infantil.

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?