dilluns, 23 d’abril del 2018

Cròniques jornada 21 i 22 d'abril

Jornada desigual la d'aquest cap de setmana, on només l'Aleví Mixt i el Cadet masculí 2003 es van alçar amb la victòria, la resta, Benjamí Mixt, Infantil mixt, Cadet masculí 2002 i Sènior van caure derrotats.

H. Esplugues 12 - Benjamí mixt 4

Mal partit el disputat aquest dissabte al pavelló de Les Moreres d'Esplugues del Llobregat, davant un equip que es troba a la part alta de la classificació. El partit va ser clarament favorable als locals en tres de les quatre parts i només a la segona es va poder veure una mica d'igualtat. Els nois/es de Cecilio i Álvaro no van poder fer gaire combinacions ofensives i l'Esplugues va trobar moltes facilitats a la defensa esparreguerina. Només algunes jugades aïllades van deixar una mostra del que són capaços de fer els nostres. Som-hi!!!

H. Esplugues 4 - Aleví mixt 12

Partit com a visitant a Esplugues, guanyades les 4 parts sense cap problema, a vegades faltaven idees amb atac però al contrari la defensa va estar molt bé pressionant cada pilota i van robar moltes pilotes, partit còmode i bones sensacions.

Safa Horta 28 - Infantil mixt 9

Bon partit dels nois de l'Infantil mixt, amb 4 jugadors que venien de jugar el seu partit amb l'Aleví, enfront un potent Safa Horta amb superioritat física. Un bon inici dels locals que gràcies a uns ràpids contraatacs permetien marxar al marcador amb una diferència de 4 o 5 gols fins a un resultat de 15-3. A la represa, els nois d'Esparreguera van aprofitar unes bones circulacions dels extrems per aconseguir un parell de gols. Al final els esparreguerins no disposaven de més energia i el partit va finalitzar amb un resultat de 28-9. Cal felicitar l'esforç de tots els nois en general.

H. Laietà Argentona 31 - Cadet masculí 2003 32

Partit complicat pel Cadet 2003, aquesta jornada visitava la sempre difícil pista del Laietà Argentona. L'inici de la primera part ha tingut un denominador comú, la superioritat dels atacs sobre les defenses. La poca intensitat i no realitzar les tasques defensives en equip, provocaven llançaments clars dels laterals de l'Argentona, uns laterals amb bona qualitat tècnica i millor llançament, fent molt difícil la feina dels nostres porters. Tot i que les diferències mínimes eren a favor dels locals, una millora de la defensa amb l'entrada de Zinnedine a la posició d'avançat, ha fet que l'Esparreguera remuntes la petita diferencia i agafes tres gols de diferència. A la represa del partit, ha sigut l'Argentona qui recuperava la diferència gràcies a un gran atac que venia de les pèrdues dels visitants. Un marcador molt igualat, feia que el partit arribes als minuts finals amb molta intensitat i emoció. Una emoció que arribava al seu punt àlgid, quan a deu segons del final el resultat era d'empat a 31, un temps mort dels esparreguerins donava una pausa als jugadors i també als nervis de l'afició. A la represa dels últims segons, una acció col·lectiva de l'Esparreguera, acabava amb un llançament d'Alejandro que anava a parar a la xarxa de la porteria local, donant sortida a tota l'emoció que duien dins els jugadors i l'afició esparreguerina. Sense haver fet un partit perfecte, els nois del Carlos i l'Elsa han treballat molt bé en atac i han sabut patir en defensa quan ha calgut, de totes maneres, seguiran entrenant dur per millorar. Felicitats nois!!!!

Sant Llorenç - Sant Feliu 41 - Cadet masculí 2002 6

Aquest dissabte, els nois del Cadet 2002 van patir una de les derrotes més contundents d'aquesta temporada a casa del Sant Llorenç-Sant Feliu "A". El contrari, un equip molt fort en defensa i efectiu en atac, ja des dels primers minuts del partit es va imposar en el marcador. Els nostres jugadors mancats d'idees a nivell ofensiu i en alguns moments amb moltes pèrdues de pilota facilitaven que els de Sant Feliu s'allunyessin amb molta facilitat. Tot i haver entrenat durant mesos un atac amb moviment aquest no es va saber portar al partit i la pilota va entrar a porteria en molt poques ocasions. A més a més les decisions arbitrals tampoc van ser en tot moment equitatives.

Sènior 28 - H. Berga 29

Aquest cap de setmana el nostre Sènior masculí ha jugat al pavelló del castell el seu partit contra el Berga, un partit sense gaire importància, ja que cap dels dos equips té opcions a l'ascens. Així i tot s'ha pogut veure un bon partit d'handbol on els Esparreguerins amb un joc ple d'alta i baixos ha aconseguit remuntar fins a dos cops una diferència de 5 gols en contra. Els últims minuts han estat força entretinguts, ja que el partit estava obert i qualsevol equip es podia endur els dos punts. En l'últim esforç l'equip local a aconseguir arribar quan faltaven onze segons a un gol de diferència i un penal a favor, però la mala sort ha fet que la pilot anés al pal i no quedés més temps per res. Finalment un 28-29 al marcador en un bon partit d'handbol d'ambdós equips on ha lluït per sobre de tot l'esportivitat.