dilluns, 23 d’abril del 2018

Prèvia jornada 21 i 22 d'abril

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana amb pocs partits a El Castell, ja que la majoria d`equips jugant com a visitants.

Benjamí i Aleví comencen la jornada el dissabte, comparteixen a més a més rival, hora i pista. Tots dos juguen a Esplugues contra els equips locals de la seva categoria. El Benjamí vol seguir creixent i practicant allò que han après als entrenaments i l'Aleví, que està en una bona línia, vol seguir competint al màxim nivell.

Una mica més tard serà el torn de l'Infantil, que es desplaçarà a Barcelona on s'enfrontarà al SAFA Horta, un rival complicat, on els nois i noies d'en Joan volen seguir amb la bona progressió de joc que estan tenint aquest any.

Per tancar el dissabte, el nostre Cadet masculí 2002, viatjarà fins a Sant Feliu de Llobregat, on l'espera el C.H. Sant Llorenç- Sant Feliu "A", líder del grup i únic equip imbatut de la categoria, un partit complicat pels nostres, que segur que s'ho deixaran tot a la pista.

Ja en diumenge, el Cadet masculí 2003 s'enfrontarà al H.C. Laietana Argentona, els d'en Carles i Elsa volen seguir amb la seva bona línia de joc i segur que buscaran la victòria davant d'un rival complicat.

I tancarà el diumenge el Sènior, que rebrà a casa al H. Berga, amb l'objectiu de trencar la mala ratxa de resultats dels darrers partits, tot i que no serà fàcil per la bona línia del rival d'aquest cap de setmana.

Prebenjamí i Cadet femení descansen aquesta setmana

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?