dilluns, 23 d’abril del 2018

Cròniques jornada 14 i 15 d'abril

Bon balanç dels nostres equips aquest cap de setmana, en el que els nostres van obtenir dues victòries, dos empats i dues derrotes, i en ell que vam gaudir de bon handbol per part de tots els equips.

Cal destacar un nou ajornament, en aquest cas li va tocar a l'Infantil veure ajornat el seu partit, que havia de disputar el dissabte enfront l'Handbol Ribes, i que per problemes en l'equip visitant no es va poder disputar.

H. Esportiu Castelldefels 8 - Benjamí mixt 8

Aleví mixt 8 - Lycée bel Air 8

Partit a les 9 del matí al nostre pavelló municipal, partit on es va notar que estaven adormits i no van jugar com sempre, els hi va fallar molt la defensa i en l'atac no jugaven en equip, respecte a això sortien coses i vam poder empatar el partit contra el Lycée

Infantil Mixt - H Ribes Ajornat

Cadet femení 27 - H. Banyoles 25
El Cadet femení aquest dissabte tornava a jugar a casa, en aquesta ocasió contra el Banyoles, equip classificat en la darrera posició del grup, ja que juguen sense drets federatius. Un partit que estava força marcat per les mancances en la primera línia del nostre cadet per les lesions de Lucia i Ari. Així i tot les consignes per les nostres noies eren clares i el partit s'havia de lluitar i guanyar igual que si d'un altre es tractés. Els primers 15 minuts de partit van ser amb quasi total seguretat el millor partit en atac de tot l'any i tot i no estar gaire encertades en defensa, les Esparreguerines agafaven un avantatge de 7 gols que preveien un fàcil partit, en aquest moment l'entrenador local va apostar per donar minuts a les jugadores menys habituals i el Banyoles aprofitava per apropar-se a 3 gols en l'electrònic, resultat amb el qual s'arribava a la mitja part. A la segona part les noies de Sergi Gibert van seguir manant en el marcador però en cap moment van saber trencar la defensa 5–1 molt pressionant que feia l'equip visitant i que complicava moltíssim l'atac local, així i tot el nostre cadet femení va saber aguantar i acabar guanyant el partit per 27-25. Una nova victòria que les segueix posicionant en la part alta de la classificació.

Cadet masculí 2003 22 - H. Egara 21

Bon partit dels nois del Cadet 2003 enfront un potent Handbol Ègara amb un joc en equip molt resolutiu. Uns bons xuts de la primera línia i una primera part espectacular en defensa permetien a l'equip local agafar una diferència de 3 o 4 gols fins a arribar a un 13-8 a la mitja part. A la represa, els nois d'Esparreguera van baixar la intensitat defensiva i l'encert dels visitants, provocaven la igualtat en el marcador. Amb un final d'infart, els esparreguerins aconseguien una important victòria per 22-21 gràcies a les bones finalitzacions d'extrems i pivots i a una bona aportació dels porters.

Cadet masculí 2002 27 - H. Ribes 38

Aquest diumenge els nois del cadet 2002 s'enfrontaven a un dels rivals millors classificats de la lliga. El partit ha començat amb molt bon peu i al llarg de la primera part s'ha pogut veure un marcador força equilibrat entre els dos equips. En atac, els nostres jugadors han tingut molts encerts en jugades individuals i, tot i haver-hi algun error en defensa, s'ha pogut arribar a la mitja part amb una diferència de només 4 gols. Aquest ritme de partit s'ha pogut mantenir fins ben avançada la segona part, però el cansament i la poca confiança que el partit es pogués empatar o guanyar com a grup ha fet que es baixés la intensitat i que el resultat final en el marcador fos de 27 a 38.

C.H. Salle Sant Celoni 30 - Sènior 27

Aquest cap de setmana el Sènior masculí s'ha desplaçat a la pista del Sant Celoni, un partit que es presentava fàcil, ja que ocupen l'última posició a la classificació, però en el nostre equip tot és possible i un cop més, els Esparreguerins presentaven una alineació amb moltes absències, sobretot a la primera línia, cosa que feia pensar que no seria un partit fàcil i res més lluny de la realitat, en els primers minuts l'equip local ja va donar mostres que anaven a per totes, coneixedors de la nostra situació de declivi constant. Ràpidament es posaven 3 gols per davant ajudats també per una dèbil defensa aue no sabia aturar el lent i pobre joc de l'equip local, d'aquesta manera a poc a poc s'arribava a la mitja part amb una diferència de 6 gols que feia justícia al joc vist en el parquet. A la represa, l'equip del Baix Llobregat, va intensificar la defensa i gràcies a un inspiradissim Ivan Sànchez en atac, es podien retallar diferències fins a arribar a posar-se tan sols a 2 gols, però aquesta va ser la mínima diferència en el marcador que es va arribar i finalment l'equip local va aconseguir la seva primera victòria a la lliga (27-24).