divendres, 13 d’abril del 2018

Prèvia jornada 14 i 15 d'abril

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Després del cap de setmana passat, amb pocs partits a casa, aquest cap de setmana podrem gaudir d'uns quants partits a El Castell.

Començarem el dissabte amb l'Aleví, que rebrà a casa al Lycée Bel Air Rojo, els nostres volen seguir amb el bon joc dels darrers partits, que tan bons resultats els hi esta donant.

A continuació serà l'Infantil qui jugarà amb un altre equip de El Garraf, en aquest cas el Sant Pere de Ribes. El jove equip dirigit per en Joan vol seguir creixent i mostrant el que aprenen els entrenaments.

Paral·lelament, però a Castelldefels, el Benjamí s'enfrontarà a l'equip local, amb ganes de passar-ho bé i seguir amb les bones sensacions dels darrers partits.

De tornada a El Castell, i també el dissabte, el Cadet masculí 2003 rebrà a l'Handbol Egara, i després de la derrota de la setmana passada, segur que els nois d'en Carlos i Elsa buscaran la victòria davant d'una rival que segur que no ho posarà fàcil.

A continuació, el Cadet femení s'enfrontarà a l'handbol Banyoles, en un partit de segur complicat on les noies lluitaran per la victòria per no despenjar-se de les places capdavanteres del grup.

Ja a la tarda, i tancant el dissabte, el nostre Sènior viatjar a Sant Celoni per jugar contra l'equip local, un partit a priori on podrien aconseguir la victòria. De ben segur que ho intentaran

i ja per acabar, també a El Castell però en diumenge, el Cadet masculí 2002 rebrà a l'Handbol Ribes, un rival de la part alta de la classificació que posarà difícil les coses als nostres.

El Prebenjamí descansarà aquesta setmana

Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?