dijous, 8 de febrer del 2018

Prèvia a la jornada del 10 i 11 de febrer

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Pocs partits aquest cap de setmana, ja que el CEBLLOB té jornada de descans i per tant els equips Prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil no tindran partits i podran gaudir plenament del Carnestoltes.

També al Cadet Femi li toca descansar aquesta setmana, així les nombroses lesionades tindran una setmana mes per recuperar-se.

Pel que fa al Sènior ha ajornat el seu partit per manca de disponibilitat de pavelló, ja que El Castell estarà ocupat en els actes de celebració del Carnestoltes. Disputarà aquest partit el pròxim 23 de Març, ja us n'informarem amb detall.

Per tant noms els cadets masculins disputaran partits aquesta setmana, i tots dos lluny de El Castell

El Cadet Masculí 2003 s'enfrontarà al H. Vilamajor, vell conegut de temporades anteriors, en una hora inusual: divendres a les 20:00. Els nois d'en Carles i Elsa tractaran de consolidar la línia ascendent de joc mostrada en els darrers partits i buscaran obtenir un bon resultat.

I el Cadet Masculí 2002 viatjarà a Rubí per enfrontar-se a l'equip local, el C.E. Maristes Rubí. De nou un partit complicat, en el que els nostres buscaran aconseguir el millor resultat.

Molta sort per a tothom. I us desitgem un bon Carnestoltes!!