dilluns, 5 de febrer del 2018

Cròniques jornada 3 i 4 de febrer

Un cap de setmana més hem gaudit del nostre esport, i com el cap de setmana passat, només dos equips s'han alçat amb la victòria, l'Aleví mixte i el Cadet masculí 2003.

Però molt satisfets del joc desplegat pels nostres equips, alguns d'ells formats recentment i d'altres amb moltes baixes, com ha estat el cas de Cadet femení i el Sènior. Hem de seguir treballant, els resultats arribaran!!

C.H. Vilanova Hipersimply 10 - Benjamí Mixte 6

Molt bon partit el disputat dissabte a les 10 a Vilanova i la Geltrú. El partit va començar molt bé guanyant la primera part amb una bona connexió entre el porter i els jugadors que sortien molt rapidament al contraatac. A la segona es van buscar més accions combinatives, però els passes tornen a ser un dels problemes principals d'aquest equip, o són fluixos o directament no tenen una bona recepció i això va provocar que el resultat fos molt desfavorable pels esparreguerins. A la tercera i la quarta el resultat va estar més igualat, però en cap d'elles es va poder aconseguir la victòria. Resultat final de 6 a 10, i amb la sensació que la victòria estava aquest cop molt a prop.

E.H. Sant Llorenç - Pau Vila 6 - Aleví Mixte 10

Partido muy igualado entre los dos equipos con un buen nivel ofensivo y defensivo, en la que el juego colectivo y el ataque al espacio fue nuestro punto fuerte, pasando el balón rápido al jugador desmarcado y atacando muy bien a los espacios que generaban los desmarques.
Una defensa muy activa en la ayuda al compañero y pendiente al robo de balón, gracias a esto acompañó muy bien la porteria permitiendonos salir rápido al ataque y sacar mejor renta de goles.
El próximo fin de semana descansamos y asi podemos recuperar fuerzas!

C.H. Ribes 39 - Infantil Mixte 25

Festival de gols al camp del Sant Pere de Ribes
Partit disputat a una pista annexa, sense les mides reglamentàries, i amb força fred.
Els nois d'en Joan es desplaçaven amb només 1 canvi, però amb moltes ganes de demostrar la seva millora. L'inici de partit va ser el que s'esperava d'ells, per fi trobant combinacions de pilota de tot l'equip, i joc amb pivot, feien mal a l'equip local, amb uns primers avantatges còmodes en el marcador dels nostres. Però, la reacció local va arribar, i la manca de contundència defensiva dels nostres va permetre arribar a la mitja part 18 a 16 a favor dels locals.
A la segona part, en lloc de solucionar els problemes, es van perdre moltes pilotes, cosa que va permetre als locals anar ampliant la diferència al marcador fins a arribar al resultat final de 39 a 25, tot i el bon partit per part de tots els nostres porters.

C.H. Ràpid Cornell 24 - Cadet Femení 16

Aquest cap de setmana l'equip cadet femení es desplaçava a la pista del Cornellà. Un partit que es preveia molt difícil a causa del gran nombre de baixes que presentava, fins a 5 baixes que feien que l'equip només disposes d'un únic canvi. El partit va anar transcorrent amb força igualtat en l'electrònic durant molts minuts de la primera part amb diferències de 2-3 gols sempre a favor de l'equip local que aprofitava la seva millor condició física, sobretot gràcies al seu pivot que cada cop que rebia a la línia de 6 metres aconseguia marcar i a poc a poc s'anava ampliant l'avantatge local fins a arribar als 6 gols a la mitja part. A la represa, l'equip Esparreguerí va continuar treballant amb ganes per intentar remuntar el partit i durant forces minuts van poder retallar l'avantatge i mantenir viu el partit, però els darrers minuts ja van començar a passar factura i les forces van disminuir fent impossible la remuntada, cosa que l'equip local va aprofitar per tornar a marxar en l'electrònic fins a arribar al 24-16 final. Cal destacar aquesta jornada el gran esforç i actitud mostrada per les jugadores que no van donar mai per perdut el partit.

Cadet Masculí 2003 41 - Torro d'Agramunt C.H.A. 11

Bon inici de la segona volta pels nois del cadet 2003, el partit d'aquesta setmana els enfrontava amb l'Agramunt, situat per la part baixa de la taula classificatòria. El partit ha començat amb un clar dominador, l'Esparreguera molt concentrat en defensa, provocava intercepcions de pilota amb el seu contraatac corresponent. En 10 minuts el resultat ja marcava un parcial de 9 a 1 a favor dels locals. La defensa visitant no era capaç de frenar les entrades dels primeres línies esparreguerins que foradaven la xarxa rival una vegada darrera d'un altre. Accions de dos contra dos amb pivot i circulacions d'extrems feien que la diferencia en el marcador anes pujant clarament a favor de l'equip local, arribant a la fi de la primera part amb un clar 18-6. La segona part començava igual que la primera, l'atac esparreguerí superava la defensa visitant amb bones combinacions amb les segones línies, en part beneficiades per la proposta d'atacar amb doble pivot. La distancia en el marcador seguia augmentant, la superioritat dels locals era evident, no donant cap opció de remuntada a l'handbol Agramunt. Al final del partit, 41-11, resultat just pel demostrat al camp, felicitar a l'handbol Agramunt i esperonar-los a continuar treballant. Als nostres nois felicitar-los pel bon partit fet.

Cadet Masculí 2002 21 - Joventut handbol La Llagosta "B" 29

Els nois del Cadet 2002 comencen la segona volta amb una derrota davant de l'equip de La Llagosta. Un inici marcat pel bon encert dels extrems contraris ha fet que l'equip visitant agafés ràpidament distància, però gràcies al treball de tots els jugadors i un canvi en el sistema defensiu aquesta s'ha pogut reduir, i ha permès arribar a la mitja part amb tan sols dos gols en contra. A la segona part, l'equip visitant ha volgut assegurar-se el partit amb una defensa molt oberta provocant moltes precipitacions i pèrdues contínues de pilota. Tot i lluitar fins al final, el cansament tant físic com mental dels de casa ha fet que acabés el partit amb una diferència de 8 gols.

Handbol Sant Vicenç B - Bar Mi Casa 37 - Sènior 29

Nova derrota dels nois d'en Sergi. Després d'una primera part més igualada, on les diferencies no passaven del 3-4 gols a favor dels locals, a la segona part un canvi defensiu de l'equip local i les nombroses baixes del Sènior, en especial a la primera línia, van passar factura als nostres, que es van veure superats. Ara cal recuperar les baixes i seguir treballant de cara al pròxim partit