dimarts, 13 de febrer del 2018

Cròniques 10 i 11 de febrer

Només dos partits aquest cap de setmana, ja que amb motiu del carnestoltes no hi havia jornada al CEBLLOB i alguns dels equips federats descansaven o han hagut d'ajornar els seus partits.

H. Vilamajor   37   -   Cadet masculí 2003  33

Partit avançat a la jornada 15 per motius de les festes del carnestoltes. Els nois del Cadet 2003 visitaven la pista del segon classificat, l'handbol Vilamajor. El partit ha començat amb una gran pressió en defensa per part dels locals, provocant perdudes de pilota dels esparreguerins i finalitzant-los amb contraatacs directes i en segona onada. Parcial de tres a zero posava clar que el Vilamajor no perdonaria cap ocasió de foradar la xarxa visitant. Una vegada més centrats en no regalar pilotes al rival, els esparreguerins començaven a jugar com saben, en el marcador la diferència de tres gols no baixava, així arribaven al final de la primera part amb un clar 17-13 a favor dels locals.
A la segona part, un inici fluix feia que encara arribessin a 6 la diferència entre els dos equips. Però un parcial fabulós dels esparreguerins feia que al minut 6 de la segona part empatessin a 19-19. A partir d'aquest moment era un estira-i-arronsa dels dos equips on els atacs podien amb les defenses. Al voltant del minut 15, tres pèrdues de pilota dels nois del Carlos i l'Elsa, van provocar que els locals agafessin una distància al marcador amb un 33-28 a 8 minuts del final. Tot i la petita reacció dels esparreguerins, no han pogut reduir la diferencia, arribant al final del partit amb un 37-33 a favor dels locals. Llastima de les perdudes de pilota, que quan jugues amb bons equips et surten molt cares. Felicitar als nois del cadet 2003, que tot i perdre el partit, han jugat força bé, guanyant la segona part i demostrant que quan estan concentrats en el partit són capaços de qualsevol cosa.

C.E. Maristes Rubí   39  -   Cadet Masculí 2002   25

Partit amb molts d'alts i baixos on la superioritat física de l'equip de Rubí marcava la diferència.
La primera part va començar a una molt bona actitud defensiva però la 6-0 contraria era un escoll difícil de superar fet que frustrada la nostra finalització... no obstant i encara tenir tot el partit un renta de 5-6 gols en contra els nois continuaven lluitant.
A la represa vam aconseguir una major mobilitat ofensiva que facilitava llançaments dels nostres extrems amb garanties. No obstant les precipitacions i desconcentracions si es paguen fent que el rival recuperés amb facilitat les nostres rentes per retallar distàncies. Defensivament van tenir estones de bon nivell i coordinació però per força i tècnica individual eren superiors..
Felicitar a l'equip dels Maristes de Rubí pel seu fairplay!