dijous, 15 de febrer de 2018

Prèvia jornada 17 i 18 de febrer

S'acosta el cap de setmana, i com sempre torna l'Handbol!!

Cap de setmana amb molts partits el que s'acosta, i després de dues setmanes amb molts partits lluny de casa, aquest cap de setmana molta activitat a El Castell.

Comencem pel principi. El dissabte els nois i noies del Prebenjamí jugaran un partit amistós contra el Sant Vicenç, recordem que el nostre Prebenjamí no està aquest any en competició, i disputa algun partit perquè els nois i noies es vagin acostumant, de cara a l'any proper.

El Benjamí, que havia de disputar el seu partit a El Castell contra al Lyceé Bel Air, l`ha vist ajornat i el disputarà més endavant, ja us n'informarem.

Qui si tindrà partit és l'Aleví, en aquest cas a Castelldefels, contra l'equip local, els nois i noies d'en Sergio i Manel buscaran seguir amb la bona línia dels darrers partits.

L'infantil disputarà el seu partit a El Castell contra el sempre difícil SAFA Horta, una bona oportunitat per seguir creixent com equip.

Llarg desplaçament del Cadet femení fins a Banyoles, on davant de l'equip local buscarà recuperar les bones sensacions, i tractarà d'aconseguir la victòria en un camp sempre complicat.

Doble enfrontament aquest cap de setmana del Cadet masculí 2003, ja que disputarà un partit avançat de la jornada 21. El dissabte contra el C.H. Cerdanyola Verd i el diumenge contra el A.E. Aula, tots dos partits a El Castell i tots dos partits força complicats. Els nois d'en Carlos i Elsa sortiran amb la idea de mantenir el bon nivell de joc dels darrers partits i treure algun resultat positiu, tot i la dificultat dels rivals.

Per la seva banda, el Cadet masculí 2002 jugarà el diumenge amb el C.H. Montornès, en el que a priori hauria de ser un partit menys complicat que els darrers, i on els nostres tindran clares opcions de victòria.

I ja per acabar, el Sènior també viatjarà, en el seu cas a Sabadell, per enfrontar-se al OAR Gracia Sabadell C, un altre partit complicat, on de ben segur els nois buscaran deixar enrere els resultats negatius de jornades anteriors.
 
Molta sort per a tots ells, locals i visitants!! T'ho perdràs?