dimarts, 20 de febrer del 2018

Cròniques 17 i 18 de Febrer

Cap de setmana desigual pels nostres equips, victòries, derrotes un empat i un partit ajornat han estat el balanç dels partits disputats aquesta jornada. Però sobre tot ens ho hem passat bé, i els nostres segueixen aprenent i jugant cada dia millor. Us ho expliquem

Prebenjamí mixte 8 - H. Sant Vicenç dels Horts 8

Els més petits del club tornaven a jugar un partit després de molts dies, ja que aquest any no estan en competició. Els nostres nens i nenes has fet molt bon partit, han fet molt bona primera part la qual han guanyat. La segona part ha sigut fins i tot millor, els nostres jugadors has fet molt bones jugades. La tercera i quarta part han jugat més relaxats però ho han fet molt bé, amb bon joc i s'han buscat entre ells per poder fer tots el seu gol.

Benjamí mixte - Lyceé Bel Air

AJORNAT

E. Castelldefels 4 - Aleví Mixte 12

Partido fácil para los alevines, en las que las bajas en el ultimo momento no nos hicieron pasar ningun estrago. Un comienzo de partido en el que nos costaba iniciar en ataque, a medida que iban pasanado los minutos rectificaban y sacaban partido de los errores anteriores. Un movimiento de balón al espacio y mucha colaboración en el juego colectivo tanto con balón como sin él. Las ayudas en defensa nos permitierón mucho robo de balón pero tambien lanzamienos del equipo contrario solo contra el portero y en alguna ocasión parando el balón y saliendo rápido al contraataque. Buen partido colectivo e individual de cada uno en el que esperamos tener una mejora de dichas dos cosas!

Infantil Mixte 10 - SAFA Horta 34

Mal partit en línies generals dels nois d'en Joan, que no van deixar de lluitar però es van veure limitats per errades bàsiques.
Petit pas enrere dels Infantils, que feia unes jornades que anaven mostrant millores en tots els aspectes del joc, però aquesta vegada van pecar de pèrdues de pilota per mala recepció, mal ús del bot, alguna precipitació en el joc ofensiu, i manca de contundència en defensa.
Per parts, l'atac no era del tot dolent, tret d'algun moment de col·lapse per mala distribució dels espais, però el bon equip visitant aprofitava això per córrer bé el contraatac.
També vam regalar masses pilotes per males recepcions sense complicació, i ús del bot al davant dels defensors, i això donava contraatacs als visitants.
Tot i que en molts moments del partit vam tenir fluïdesa en la circulació de pilota, quan es van generar les situacions clares de gol les van desaprofitar per mala localització del llançament, i sumant-li algun llançament per sobre del defensor, va ser la causa dels només 10 gols sumats en el marcador.
En l'aspecte defensiu, l'equip comença a tancar la defensa, però li falta ser més contundent en els contactes, ja que diverses vegades els atacants aconseguien llançar a porteria tot i tenir 3 o fins i tot 4 defensors a sobre.
Seguim treballant per millorar nois, que la feina no és gens dolenta, però cal anar assimilant els conceptes de manera grupal, en lloc d'anar fent bé cada cosa per separat!

H. Banyoles 23 - Cadet femení 28

Aquest cap de setmana el nostre cadet femení s'ha desplaçat a terres gironines per enfrontar-se al Banyoles. El partit ha començat força igualat però a poc a poc, les nostres noies van saber atacar la defensa molt oberta que presentava l'equip local i trobaven amb facilitat el gol, la qual cosa va fer que s'agafes un avantatge de 4 gols en el marcador i es mantingués fins al final de la primera part arribant al 8-12. A la represa les esparreguerines no van saber matar el partit de seguida tot i que la renta de 4 gols continuava, moltes pèrdues de pilota feien que el partit es mantingués viu fins als últims minuts. Finalment però va arribar la segona victòria de la competició que segur que ànima l'equip a seguir treballant per millorar. Resultat final 23-28 un resultat just pel partit que s'ha jugat.

Cadet Masculí 2003 17 - H. Cerdanyola Verd 29

Inici amb derrota del cadet 2003, en un cap de setmana on disputarem dos partits. Dissabte ens visitava el Cerdanyola, un equip que a casa seva no ens va donar cap opció de guanyar. Aquest dissabte, els esparreguerins sortien amb la idea de no repetir el partit d'anada, però la precipitació i la bona defensa del Cerdanyola, provocava un parcial d'1 a 5 a favor dels visitants. L'Esparreguera aconseguia treure's la son de les orelles i començava a plantar cara a un dels equips punters del grup. Tot i la millora dels locals, el Cerdanyola no es deixava atrapar i seguia augmentant la diferència a poc a poc. La segona part va ser una calca de la primera, uns primers minuts de falta de concentració tornava a passar factura als locals, nou parcial del Cerdanyola feia a 20 minuts del final una remuntada gairebé impossible. Els nois del Carlos i l'Elsa no volien que el partit s'acabes així, aleshores han tornat a jugar al seu nivell lluitant fins al final, el resultat final 17-29, just guanyador el Cerdanyola que va imposar la seva qualitat i regularitat a la pista.

Cadet masculí 2003 27 - A.E. Aula 28

En el segon partit del cap de setmana, avançat dues jornades, el poliesportiu de El Castell rebia a l'AE Aula de Barcelona, un equip de la zona alta de la classificació. El partit ha començat amb un petit domini dels barcelonins gràcies a la seva forta defensa i a la superioritat física en l'atac. Tot i això els locals no es deixaven intimidar i seguien dins del partit. Els visitants manaven en el marcador, però no podien marxar gràcies a la bona actitud dels esparreguerins que cada vegada més, augmentaven la pressió en defensa que permetia robar pilotes per atacar amb més eficàcia. Arribàvem a la mitja part amb empat a 12. L'inici de la segona part ha començat com la primera, lleugers avantatges dels visitants que amb un joc amb molta intensitat aconseguien reduir. El partit ha estat molt igualat, on algun detall pocs segons abans del final del partit ha fet que l'Aula s'emportes els dos punts cap a Barcelona. Felicitar als nois que han realitzat un gran partit, animar-los ha seguit amb aquestes ganes i nivell demostrat avui, que sense dubte és la línia a seguir.

Cadet Masculí 2002 34 - H. Montornès 14

Bon partit del Cadet 2002 el viscut a Esparreguera aquest Diumenge.
Els nois van sortir a fer feina des del primer minut. Necessitaven treballar el partit per poder tenir el control, ja que a més d'aconseguir dos punts importants era una bona oportunitat per poder treballar sobre el terreny de joc sistemes​ tàctics​ iniciats als entrenaments com la intercepció i la dissuasió defensiva ​o​ la combinació amb amplitud a l'atac​.
A la primera part va ser molt gratificant i productiva en aquest aspecte fet que va permetre poder provar més accions, ràpidament la pressió provocava contínues pèrdues de pilota del rival que finalitzaven en contraatacs. En atac vam tenir més dificultats a causa de la precipitació davant la necessitat de crear espais en la seva defensa 6:0. No obstant això, el balanç del partit és molt positiu jugar contra un equip físicament potent però que fa poc temps s'ha iniciat en la pràctica de l'handbol, podria haver estat un joc més lent i apàtic però no va ser res d'això el resultat 34 - 14 així o demostra. Els nois tenien les idees molt clares i van fer un bon partit gaudint perquè encara i que continuem tenint molts problemes en l'orientació, combinació i finalització de les accions,.. l'actitud de treball i esforç continu és molt positiva. Continuem en aquest camí!

OAR Gràcia "B" 31 - Sénior 16

Aquest cap de setmana l'equip sènior d'Esparreguera s'ha desplaçat a la pista de l'OAR Gràcia de Sabadell. Un cop més l'equip Esparreguerí molt mancats d'efectius s'enfrontava a un dels equips que lluiten per estar a la part alta de la classificació. Un equip molt jove i intens que presentaven una defensa 3:2:1 molt oberta que provocaven moltes pèrdues de pilota a l'equip visitant i ho aprofitaven a la perfecció per anotar en el marcador amb ràpids contraatacs, permetent així ampliar la diferència fins als 7 gols al minut 15. A partir d'aquest moment l'equip Esparreguerí va intensificar una mica més la defensa i va començar a ser més pacient en atac i no perdre tantes pilotes, a poc a poc van anar reduint diferències fins a arribar al 16-12 a la mitja part.
A la represa es va mantenir la mateixa tònica que en el primer quart d'hora però les forces no van aguantar més i una clara davallada física feia que l'equip arribés a l'últim quart de partit sense forces ni idees en atac, cosa que el jove equip sabadellenc va aprofitar per seguir pressionant en defensa i aconseguir ràpides transicions que acabaven en gol. Al final 31-16 en el marcador i un altre derrota que deixa força tocat a l'equip Esparreguerí a l'espera de poder recuperar els jugadors lesionats i donar una mica de consistència a l'equip.